ByRegular Örnek Sunucu Logosu #2

ByRegular

CubeDesign Service
Premium
Elmaslar
609
Minecraft
ByRegular

Discord:

ByRegular#7539

Bir sunucum olmadığı için @BlackOPS. Arkadaşımın sunucusunun adını kullanarak yaptım.
ByRegular Örnek Logo.png

Herkes logo yapmaya başladı görüyorumki. Logo geliştirilmeli. Özellikle yazı fontu ve rengi. Yine de ellerine sağlık.​

Herkes logo yapmaya başladı görüyorumki. Logo geliştirilmeli. Özellikle yazı fontu ve rengi. Yine de ellerine sağlık.​
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında herkes logo ile değilde tasarım işiyle uğraşmaya başladı. :D

Bu tasarımı şahsen beğenmedim çok sade olmuş, ama daha iyilerini yapabileceğini umuyorum.

Sunucu logosu gerçekten çok güzel olmuş bence sade değil sanki tam ayarında :D ve bir de merak ettiğim bir şey var hangi programla yapıyorsunuz logoları? özel değilse söyler misiniz?

Ada,kaya,evler ve ağaçlar senin çizimin mi?

Sunucu logosu gerçekten çok güzel olmuş bence sade değil sanki tam ayarında :D ve bir de merak ettiğim bir şey var hangi programla yapıyorsunuz logoları? özel değilse söyler misiniz?
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Ada,kaya,evler ve ağaçlar senin çizimin mi?
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Kimisi alıntıdır. Çizim tabletim olmadığı için internetden araştırarak buldum.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ne ekleyebilirim ?
Yazı rengini değiştirebilirsiniz, balonlar, savaşan karakterler, balon tutan mutlu karakterler, düşen bir meteor ya da uzaya giden bir uzay aracı gibi ufak detaylar ekleyerek logoyu dahada güzelleştirebilirsiniz.

Yazı rengini değiştirebilirsiniz, balonlar, savaşan karakterler, balon tutan mutlu karakterler, düşen bir meteor ya da uzaya giden bir uzay aracı gibi ufak detaylar ekleyerek logoyu dahada güzelleştirebilirsiniz.
Öneriniz için çok teşekkür ederim. <3

Şu evleri falan nası bulüünüz fontu ve rengi değiştir müq

Ellerine sağlık dostum bence gayet iyi tabiki kimilerine göre kötü olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz. Başarılar :))

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl