- Elmaslar
- 609
- Minecraft
- ByRegular
Discord:
ByRegular#7539
ByRegular#7539
ByRegular#7539
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında herkes logo ile değilde tasarım işiyle uğraşmaya başladı. :DHerkes logo yapmaya başladı görüyorumki. Logo geliştirilmeli. Özellikle yazı fontu ve rengi. Yine de ellerine sağlık.
ByRegular#7539
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ne ekleyebilirim ?Bu tasarımı şahsen beğenmedim çok sade olmuş, ama daha iyilerini yapabileceğini umuyorum.
Ceko37#9713
ByRegular#7539
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Sunucu logosu gerçekten çok güzel olmuş bence sade değil sanki tam ayarında :D ve bir de merak ettiğim bir şey var hangi programla yapıyorsunuz logoları? özel değilse söyler misiniz?
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Kimisi alıntıdır. Çizim tabletim olmadığı için internetden araştırarak buldum.Ada,kaya,evler ve ağaçlar senin çizimin mi?
Yazı rengini değiştirebilirsiniz, balonlar, savaşan karakterler, balon tutan mutlu karakterler, düşen bir meteor ya da uzaya giden bir uzay aracı gibi ufak detaylar ekleyerek logoyu dahada güzelleştirebilirsiniz.Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Ne ekleyebilirim ?
ByRegular#7539
Öneriniz için çok teşekkür ederim. <3Yazı rengini değiştirebilirsiniz, balonlar, savaşan karakterler, balon tutan mutlu karakterler, düşen bir meteor ya da uzaya giden bir uzay aracı gibi ufak detaylar ekleyerek logoyu dahada güzelleştirebilirsiniz.
ByRegular#7539
Değerli yorumunuz için ve öneriniz için teşekkür ederim.Şu evleri falan nası bulüünüz fontu ve rengi değiştir müq
Diline sağlık dostum. Aynen öyle zevkler ve renkler tartışılmaz.Ellerine sağlık dostum bence gayet iyi tabiki kimilerine göre kötü olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz. Başarılar :))
Ayıp ediyürsün sorumu cevaplayaydın beaaaDeğerli yorumunuz için ve öneriniz için teşekkür ederim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!