Hyphelix
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 113
- Minecraft
- KeskinCan
Discord:
! Anıl.sh#8627
Paket silinmiştir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
! Anıl.sh#8627
! Anıl.sh#8627
Teşekkür ederim :(Başınızdan geçmiş olaylara üzüldüm geçmiş olsun :(
Paket hakkında yorumum ise ücretsiz bir plugin paketine göre güzel olmuş :evet:
Güzel yorumunuz icin teşekkürlerEmek verilmis bir paket,ellerinize sağlık (:
Bu arada Allah rahmet eylesin -_-
! Anıl.sh#8627
Harita vb bütün herşey paylaşıldı zaten icinde full paket TR de böyle bir paket yok :)Paket ücretsiz bir pakete göre güzel olmuş, hatta yarın kendi sunucum için kullanmayı düşünüyorum. Harita’yıda paylaşabilirdiniz, yine de ellerinize sağlık.
Dostum paralı paket icerisinde paylaşılmamış gördüğün gibi sadece config dosyaları var baltalama yapma buradaLeak plugin paylaşımı yasak
! Anıl.sh#8627
Ya sen varya senn yiğit fena sözelcisin hemde öyle böyle değil teşekkür ederim hoş yorumun icin :)
Ücretsiz bir eklenti paketine göre oldukça muazzam özellikler içeren bir paket olmuş ki şahsen çok da beğendim. Elinize ve emeğinize sağlık ?
! Anıl.sh#8627
Dostum plugin paketleri bana kalırsa para ile satılmaması gerek satılıyorsada 150 ₺ gibi bir ücret ödenmemesi lazım bu paketler gibi bir sürü paket paylaşacağım daha yorumun icinde teşekkür ederim <3Gerçekten çok yararlı ve kullanışlı bir paket olmuş ki açıkcası bende böyle bir paketin ücretsiz olmasına şaşırdım fakat plugin paketi için bütçesi olmayan sunucu sahiplerine birebir olmuş, ellerinize sağlık. :-)
@taklitciadam
! Anıl.sh#8627
Ortağım vefat ettiğinden beri cidden artık bu işler sıkıcı gelmeye başlamıştı bundan 2 ay önce sunucuyu zaten kapatmıştık bu paketide paylaşma kararı aldım insanlar o kadar para döküp 5 para etmez faction oynamayı bilmeyen insanların yaptığı paketleri satın almaması icin paylaştım :/Böyle bir sunucunun battığına inanamıyorum çok severdim bu sunucuda oynamayı :(
Storm#9613
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!