Büyük Kanyon Son Sürüm Faction 1.8 X 1.8.9 Plugin Paketi Haritaları ile!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha bir sürü skript var demişsiniz.Ne kadar çok skript,pakete o kadar zarar vermektir.Plugin paketi ideal fakat orta derecede bir makinaya sahip olan kişiler için büyük sıkıntı olabilir paket.Ama elinize sağlık güzel bir paket olmuş.

Daha bir sürü skript var demişsiniz.Ne kadar çok skript,pakete o kadar zarar vermektir.Plugin paketi ideal fakat orta derecede bir makinaya sahip olan kişiler için büyük sıkıntı olabilir paket.Ama elinize sağlık güzel bir paket olmuş.
1 aylık sunucular icin bu paket tasarlanmadı zaten :) 4 gb ram altı makinelerde kullanılması sıkıntı yarata bilir.

1 aylık sunucular icin bu paket tasarlanmadı zaten :) 4 gb ram altı makinelerde kullanılması sıkıntı yarata bilir.
Bence sunucunun günüyle alakalı bir durum değil.Yani sizin "daha bir sürü skript var" sözünüzün altında yatan skript sayısına göre
yorum yapabilirim.​

Bence sunucunun günüyle alakalı bir durum değil.Yani sizin "daha bir sürü skript var" sözünüzün altında yatan skript sayısına göre
yorum yapabilirim.​
Değerli yorumunuz için teşekkürler . (.)

Paket çok güzel eline sağlık . Allah rahmet eylesin :(

Büyük Kanyonu severek oynardım :( Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin. Zamanında sunucuda vakit geçirmiştim ben de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl