Çözüldü /buyclaim /giveclaim komutları çalışmıyor skript ile açabilir miyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PerfecTolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 351
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PerfecTolga

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
FamilieSezen

Discord:

tolga6606

Merhaba /buyclaim /giveclaim komutları çalışmıyor çalışmasına birşey engel oluyor ancak anlamadım bunu skriptle çözebilir miyim ?
Valla Kafayı yedittirdi allah rızası için yardımcı olunuz /claimmarket özelliği devre dışı kalıyor /give claim ile claim veremiyorum

Son düzenleme:
Skript kullanmanızın çözüm olacağını sanmıyorum, kullandığınız claim eklentisi ve tam olarak yaşadığınız sorun nedir?

Merhaba /buyclaim /giveclaim komutları çalışmıyor çalışmasına birşey engel oluyor ancak anlamadım bunu skriptle çözebilir miyim ?
Valla Kafayı yedittirdi allah rızası için yardımcı olunuz /claimmarket özelliği devre dışı kalıyor /give claim ile claim veremiyorum
skriptlerinizi ve eklentileri kontrol edin 2 tane aynı komut varsa çalışmayabilir

Griefprevention / Kgpclaim kullanıyorum misal veriyorum buyclaim dedigimde satma/alma devre dışı bırakılmıştır diyor

Skript kullanmanızın çözüm olacağını sanmıyorum, kullandığınız claim eklentisi ve tam olarak yaşadığınız sorun nedir?
Griefprevention ve Kgpclaim kullanıyorum yaşadığım sorun ise oyunculara claim vermek istediğimde satma/alma devre dışı diye yazıyor bu yüzdende /give claim /buyclaim kullanılmıyor

Griefprevention / Kgpclaim kullanıyorum misal veriyorum buyclaim dedigimde satma/alma devre dışı bırakılmıştır diyor
Config üzerinde bulunan ayarları değiştirip dener misiniz? Değerlerin 0 olmaması gerekiyor.

YAML:
  Economy:
    ClaimBlocksPurchaseCost: 0.0
    ClaimBlocksSellValue: 0.0

Griefprevention ve Kgpclaim kullanıyorum yaşadığım sorun ise oyunculara claim vermek istediğimde satma/alma devre dışı diye yazıyor bu yüzdende /give claim /buyclaim kullanılmıyor
Oyunculara claim blok hakkı vermek istediğinizde /acb Oyuncuİsmi 1 komutunu kullanmanız yeterli olacaktır. Oyuncuİsmi kısmına oyuncunun adını ve 1 kısmına vereceğiniz claim blok hakkı sayısını girmeniz gerekir.

Config üzerinde bulunan ayarları değiştirip dener misiniz? Değerlerin 0 olmaması gerekiyor.

YAML:
  Economy:
    ClaimBlocksPurchaseCost: 0.0
    ClaimBlocksSellValue: 0.0
bunlar sıfırdalar
hocam bunlarlık sıkıntı yok

bunlar sıfırdalar
hocam bunlarlık sıkıntı yok
Eğer oyuncuların /buyclaim ile claim blok hakkı satın almasını istiyorsanız bu değerleri değiştirmeniz gerekiyor. Bu değerler oyuncunun /buyclaim ile alacağı claim blok fiyatını belirler. Eğer bu fiyatları 0 da bırakırsanız oyuncular claim blok satın alamaz ve sizin vermeniz veya daha farklı bir sistem yapmanız gerekir. Bir oyuncuya claim blok hakkı vermek istiyorsanız yukarıda yazdığım gibi /acb Oyuncuİsmi 1 komutunu kullanmanız yeterli olacaktır. Oyuncuİsmi kısmına oyuncunun adını ve 1 kısmına vereceğiniz claim blok hakkı sayısını girmeniz gerekir.

Eğer oyuncuların /buyclaim ile claim blok hakkı satın almasını istiyorsanız bu değerleri değiştirmeniz gerekiyor. Bu değerler oyuncunun /buyclaim ile alacağı claim blok fiyatını belirler. Eğer bu fiyatları 0 da bırakırsanız oyuncular claim blok satın alamaz ve sizin vermeniz veya daha farklı bir sistem yapmanız gerekir. Bir oyuncuya claim blok hakkı vermek istiyorsanız yukarıda yazdığım gibi /acb Oyuncuİsmi 1 komutunu kullanmanız yeterli olacaktır. Oyuncuİsmi kısmına oyuncunun adını ve 1 kısmına vereceğiniz claim blok hakkı sayısını girmeniz gerekir.
size şöyle liste atayım

Ekli dosyalar

Örnek vermek gerekirse mesela '[player] buyclaim 250' olan kısmı '[console] acb %player_name% 250' yaparsanız sorun çözülecektir.
sizin dediginiz gibi yaptım bu şekilde insanlar ücretsiz alabiliyorlar

Ekli dosyalar

sizin dediginiz gibi yaptım bu şekilde insanlar ücretsiz alabiliyorlar
Örnek config iletiyorum bu şekilde hepsini düzenlerseniz bir sorun kalmayacaktır. Fiyatları ve vereceği blokları amount: 100.0 - [takemoney] 100 - acb %player_name% 100 kısımlarından ayarlamanız gerekiyor.

YAML:
display_name: '&7100 Claim Blok'
    material: WOODEN_SHOVEL
    slot: 1
    lore:
      - '&7100 Claim Bloğu'
      - ''
      - '&7Fiyat: 100tl'
    click_requirement:
      requirements:
        para:
          type: has money
          amount: 100.0
      deny_commands:
      - '[close]'
      - '[message] &7claim bloğu almak için yeteri kadar paran yok.'
    click_commands:
    - '[takemoney] 100'
    - '[console] acb %player_name% 100'
    - '[message] &7100 claim bloğu satın aldın.'
    - '[close]'

Teşekkürler hocam :)
Örnek config iletiyorum bu şekilde hepsini düzenlerseniz bir sorun kalmayacaktır. Fiyatları ve vereceği blokları amount: 100.0 - [takemoney] 100 - acb %player_name% 100 kısımlarından ayarlamanız gerekiyor.

YAML:
display_name: '&7100 Claim Blok'
    material: WOODEN_SHOVEL
    slot: 1
    lore:
      - '&7100 Claim Bloğu'
      - ''
      - '&7Fiyat: 100tl'
    click_requirement:
      requirements:
        para:
          type: has money
          amount: 100.0
      deny_commands:
      - '[close]'
      - '[message] &7claim bloğu almak için yeteri kadar paran yok.'
    click_commands:
    - '[takemoney] 100'
    - '[console] acb %player_name% 100'
    - '[message] &7100 claim bloğu satın aldın.'
    - '[close]'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl