PerfecTolga
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- FamilieSezen
Discord:
tolga6606
tolga6606
texas41_
skriptlerinizi ve eklentileri kontrol edin 2 tane aynı komut varsa çalışmayabilirMerhaba /buyclaim /giveclaim komutları çalışmıyor çalışmasına birşey engel oluyor ancak anlamadım bunu skriptle çözebilir miyim ?
Valla Kafayı yedittirdi allah rızası için yardımcı olunuz /claimmarket özelliği devre dışı kalıyor /give claim ile claim veremiyorum
tolga6606
tolga6606
Griefprevention ve Kgpclaim kullanıyorum yaşadığım sorun ise oyunculara claim vermek istediğimde satma/alma devre dışı diye yazıyor bu yüzdende /give claim /buyclaim kullanılmıyorSkript kullanmanızın çözüm olacağını sanmıyorum, kullandığınız claim eklentisi ve tam olarak yaşadığınız sorun nedir?
Config üzerinde bulunan ayarları değiştirip dener misiniz? Değerlerin 0 olmaması gerekiyor.Griefprevention / Kgpclaim kullanıyorum misal veriyorum buyclaim dedigimde satma/alma devre dışı bırakılmıştır diyor
Economy:
ClaimBlocksPurchaseCost: 0.0
ClaimBlocksSellValue: 0.0
Oyunculara claim blok hakkı vermek istediğinizde /acb Oyuncuİsmi 1 komutunu kullanmanız yeterli olacaktır. Oyuncuİsmi kısmına oyuncunun adını ve 1 kısmına vereceğiniz claim blok hakkı sayısını girmeniz gerekir.Griefprevention ve Kgpclaim kullanıyorum yaşadığım sorun ise oyunculara claim vermek istediğimde satma/alma devre dışı diye yazıyor bu yüzdende /give claim /buyclaim kullanılmıyor
tolga6606
bunlar sıfırdalarConfig üzerinde bulunan ayarları değiştirip dener misiniz? Değerlerin 0 olmaması gerekiyor.
YAML:Economy: ClaimBlocksPurchaseCost: 0.0 ClaimBlocksSellValue: 0.0
Eğer oyuncuların /buyclaim ile claim blok hakkı satın almasını istiyorsanız bu değerleri değiştirmeniz gerekiyor. Bu değerler oyuncunun /buyclaim ile alacağı claim blok fiyatını belirler. Eğer bu fiyatları 0 da bırakırsanız oyuncular claim blok satın alamaz ve sizin vermeniz veya daha farklı bir sistem yapmanız gerekir. Bir oyuncuya claim blok hakkı vermek istiyorsanız yukarıda yazdığım gibi /acb Oyuncuİsmi 1 komutunu kullanmanız yeterli olacaktır. Oyuncuİsmi kısmına oyuncunun adını ve 1 kısmına vereceğiniz claim blok hakkı sayısını girmeniz gerekir.bunlar sıfırdalar
hocam bunlarlık sıkıntı yok
tolga6606
size şöyle liste atayımEğer oyuncuların /buyclaim ile claim blok hakkı satın almasını istiyorsanız bu değerleri değiştirmeniz gerekiyor. Bu değerler oyuncunun /buyclaim ile alacağı claim blok fiyatını belirler. Eğer bu fiyatları 0 da bırakırsanız oyuncular claim blok satın alamaz ve sizin vermeniz veya daha farklı bir sistem yapmanız gerekir. Bir oyuncuya claim blok hakkı vermek istiyorsanız yukarıda yazdığım gibi /acb Oyuncuİsmi 1 komutunu kullanmanız yeterli olacaktır. Oyuncuİsmi kısmına oyuncunun adını ve 1 kısmına vereceğiniz claim blok hakkı sayısını girmeniz gerekir.
Örnek vermek gerekirse mesela '[player] buyclaim 250' olan kısmı '[console] acb %player_name% 250' yaparsanız sorun çözülecektir.size şöyle liste atayım
tolga6606
sizin dediginiz gibi yaptım bu şekilde insanlar ücretsiz alabiliyorlarÖrnek vermek gerekirse mesela '[player] buyclaim 250' olan kısmı '[console] acb %player_name% 250' yaparsanız sorun çözülecektir.
Örnek config iletiyorum bu şekilde hepsini düzenlerseniz bir sorun kalmayacaktır. Fiyatları ve vereceği blokları amount: 100.0 - [takemoney] 100 - acb %player_name% 100 kısımlarından ayarlamanız gerekiyor.sizin dediginiz gibi yaptım bu şekilde insanlar ücretsiz alabiliyorlar
display_name: '&7100 Claim Blok'
material: WOODEN_SHOVEL
slot: 1
lore:
- '&7100 Claim Bloğu'
- ''
- '&7Fiyat: 100tl'
click_requirement:
requirements:
para:
type: has money
amount: 100.0
deny_commands:
- '[close]'
- '[message] &7claim bloğu almak için yeteri kadar paran yok.'
click_commands:
- '[takemoney] 100'
- '[console] acb %player_name% 100'
- '[message] &7100 claim bloğu satın aldın.'
- '[close]'
tolga6606
Örnek config iletiyorum bu şekilde hepsini düzenlerseniz bir sorun kalmayacaktır. Fiyatları ve vereceği blokları amount: 100.0 - [takemoney] 100 - acb %player_name% 100 kısımlarından ayarlamanız gerekiyor.
YAML:display_name: '&7100 Claim Blok' material: WOODEN_SHOVEL slot: 1 lore: - '&7100 Claim Bloğu' - '' - '&7Fiyat: 100tl' click_requirement: requirements: para: type: has money amount: 100.0 deny_commands: - '[close]' - '[message] &7claim bloğu almak için yeteri kadar paran yok.' click_commands: - '[takemoney] 100' - '[console] acb %player_name% 100' - '[message] &7100 claim bloğu satın aldın.' - '[close]'
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!