Burak#7050
Ekledim.dc ulaşamadım eklermisiniz MRHK#6913
Burak#7050
İstediğiniz özelliklere değerlendiriyoruz , teşekkür ederiz .fiyatlandırma neye göre oluyor ?
Bu Arada Başarılar...
Burak#7050
Beğenmediniz zaman direk değiştirebiliyorsunuz hocam , ayrıca siz bana gerekli bilgileri vermemişsiniz, dediğiniz herşey yapıldı , ayrıca dediğim gibi yeniden yapılabilir siz bana hakaret etmese idiniz bu durumda %100 suçlu oluyorsunuz.ARKADAŞLAR BURADA BUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM. BEN PLUGİN PAKETİ YAPTIRDIM HİÇ BEĞENMEDİM. SİZE GERÇEKTEN TAVSİYE ETMEM. PARAM BOŞUNA GİTTİ. YANİ DOLANDIRILDIM DESEM YALAN OLMAZ.
Burak#7050
Biraz geç oldu ama teşekkür ederim müşteri nasıl istiyorsa ona göre yapıyorum ödemeyi önce alıyorum.Hayirli satişlar arkadaşim
Sorum şu paketleri ayni vermiyorsun bunu anladim peki nasil oliyor tam açiklama yapmalisin bence konuya müşteriye paketleri gösterip istedigini mi seçtiriyorsun yoksa müşteri isteyip onu ona göre mi tasarliyorsun eğer tasarlamadan önce müşteri istedigini söylediginde ödemeyi önceden mi aliyorsun yoksa ödemeyi müşterinin istedigi paketi yaptiktan sonra mi?
MustafaDvclr#6858
asdasdasd
Hydréf #7222
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!