★ BurakXX ★ | Plugin Paketi Hizmetleri | Sen Düşün Biz Tasarlayalım |

dc ulaşamadım eklermisiniz MRHK#6913

fiyatlandırma neye göre oluyor ?
Bu Arada Başarılar...

ARKADAŞLAR BURADA BUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM. BEN PLUGİN PAKETİ YAPTIRDIM HİÇ BEĞENMEDİM. SİZE GERÇEKTEN TAVSİYE ETMEM. PARAM BOŞUNA GİTTİ. YANİ DOLANDIRILDIM DESEM YALAN OLMAZ.

ARKADAŞLAR BURADA BUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM. BEN PLUGİN PAKETİ YAPTIRDIM HİÇ BEĞENMEDİM. SİZE GERÇEKTEN TAVSİYE ETMEM. PARAM BOŞUNA GİTTİ. YANİ DOLANDIRILDIM DESEM YALAN OLMAZ.
Beğenmediniz zaman direk değiştirebiliyorsunuz hocam , ayrıca siz bana gerekli bilgileri vermemişsiniz, dediğiniz herşey yapıldı , ayrıca dediğim gibi yeniden yapılabilir siz bana hakaret etmese idiniz bu durumda %100 suçlu oluyorsunuz.

Not : hakaret etme durumlarınız olmasa ise geri ödeme yapılacaktı!

Son düzenleme:
Hayirli satişlar arkadaşim
Sorum şu paketleri ayni vermiyorsun bunu anladim peki nasil oliyor tam açiklama yapmalisin bence konuya müşteriye paketleri gösterip istedigini mi seçtiriyorsun yoksa müşteri isteyip onu ona göre mi tasarliyorsun eğer tasarlamadan önce müşteri istedigini söylediginde ödemeyi önceden mi aliyorsun yoksa ödemeyi müşterinin istedigi paketi yaptiktan sonra mi?

Hayirli satişlar arkadaşim
Sorum şu paketleri ayni vermiyorsun bunu anladim peki nasil oliyor tam açiklama yapmalisin bence konuya müşteriye paketleri gösterip istedigini mi seçtiriyorsun yoksa müşteri isteyip onu ona göre mi tasarliyorsun eğer tasarlamadan önce müşteri istedigini söylediginde ödemeyi önceden mi aliyorsun yoksa ödemeyi müşterinin istedigi paketi yaptiktan sonra mi?
Biraz geç oldu ama teşekkür ederim müşteri nasıl istiyorsa ona göre yapıyorum ödemeyi önce alıyorum.

Satışlar tekrardan aktif.

MustafaDvclr#6858 ekler misin senin discord adresin yanlış.

Gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum gayet başarılı dediğim gibi Başarılarınızın devamamını diliyorum iyi forumlar.

Discord idsi yanlış sanırım arkadaş eklenmiyor

Discorddan yazdım bakar mısın? Hüptrik

Discord Hydréf#7222 eklersen bi konuşalım hocam

Uzun bir aradan sonra tekrardan aktif.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl