benjamin17
mubintr
Eğer kullandığınız economy plugini mysql desteklemiyorsa server sürümünüz 1.17 ve üstüyse ecobridge pluginini, diğer sürümlerde mysql economy bridge pluginini kullanarak iki sunucunuzdada ekonomiyi bir mysql veritabanına bağlamanız gerekiyor. Sürümünüze göre seçtiğiniz plugini iki sunucuya da yükleyip konfigürasyon dosyalarından mysql veritabanınıza bağlayacaksınız. Tabii economy plugininizin bu eklentiler tarafından desteklenip desteklenmediğini de kontrol etmeyi unutmayın.Merhabalar
Kullandığınız para eklentisi ve rütbe Eklentisi nedir ?
Ayrıca bunlar MySQL veritabanı ile sağlanan birşey. Plugin configlerinde bunlar ile ilgili bir alan bulunuyor.
sorgedx
GroupManager kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyom para eklentisi Vault ama xconomy bungee için daha sağlı olduğunu duydum hangisini tavsiye edersenizMerhabalar
Kullandığınız para eklentisi ve rütbe Eklentisi nedir ?
Ayrıca bunlar MySQL veritabanı ile sağlanan birşey. Plugin configlerinde bunlar ile ilgili bir alan bulunuyor.
sorgedx
1.8.9 SunucumEğer kullandığınız economy plugini mysql desteklemiyorsa server sürümünüz 1.17 ve üstüyse ecobridge pluginini, diğer sürümlerde mysql economy bridge pluginini kullanarak iki sunucunuzdada ekonomiyi bir mysql veritabanına bağlamanız gerekiyor. Sürümünüze göre seçtiğiniz plugini iki sunucuya da yükleyip konfigürasyon dosyalarından mysql veritabanınıza bağlayacaksınız. Tabii economy plugininizin bu eklentiler tarafından desteklenip desteklenmediğini de kontrol etmeyi unutmayın.
mubintr
Tamam, bir mysql veritabanı oluşturun ve1.8.9 Sunucum

benjamin17
Groupmaneger yerine luckpermste geçin. Vault kalabilir uygundur.GroupManager kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyom para eklentisi Vault ama xconomy bungee için daha sağlı olduğunu duydum hangisini tavsiye ederseniz

benjamin17
Hocam yanlış kişiye cevap vermişsiniz konuyu açan ben değilim (:Eğer kullandığınız economy plugini mysql desteklemiyorsa server sürümünüz 1.17 ve üstüyse ecobridge pluginini, diğer sürümlerde mysql economy bridge pluginini kullanarak iki sunucunuzdada ekonomiyi bir mysql veritabanına bağlamanız gerekiyor. Sürümünüze göre seçtiğiniz plugini iki sunucuya da yükleyip konfigürasyon dosyalarından mysql veritabanınıza bağlayacaksınız. Tabii economy plugininizin bu eklentiler tarafından desteklenip desteklenmediğini de kontrol etmeyi unutmayın.
mubintr
Hocam ben sizin cevabınıza ekleme yapmak anlamında bilerek üste ekledim :)Hocam yanlış kişiye cevap vermişsiniz konuyu açan ben değilim (:
groupmanagerden luckpermse geçmek biçin şu adımları takip etmeni rica ediyorumGroupManager kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyom para eklentisi Vault ama xconomy bungee için daha sağlı olduğunu duydum hangisini tavsiye ederseniz
| GroupManager |
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!