BungeeCord kullandığım sunucumda nasıl veri bağlayabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sorged
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 428
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sorged

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Sorged

Discord:

sorgedx

Veri bağlamaktan kastım para eklentisini bağlamak istiyorum 1. sunucumda 20 birimim varsa diğerindede 20 birimim olucak 1.den 5 harcarsam 15 kalıcak 2 sunucudada ve rank olayıda aynı şekilde nasıl yapabilirim

Merhabalar

Kullandığınız para eklentisi ve rütbe Eklentisi nedir ?

Ayrıca bunlar MySQL veritabanı ile sağlanan birşey. Plugin configlerinde bunlar ile ilgili bir alan bulunuyor.

Merhabalar

Ayrıca bunlar MySQL veritabanı ile sağlanan birşey. Plugin configlerinde bunlar ile ilgili bir alan bulunuyor.
Eğer kullandığınız economy plugini mysql desteklemiyorsa server sürümünüz 1.17 ve üstüyse ecobridge pluginini, diğer sürümlerde mysql economy bridge pluginini kullanarak iki sunucunuzdada ekonomiyi bir mysql veritabanına bağlamanız gerekiyor. Sürümünüze göre seçtiğiniz plugini iki sunucuya da yükleyip konfigürasyon dosyalarından mysql veritabanınıza bağlayacaksınız. Tabii economy plugininizin bu eklentiler tarafından desteklenip desteklenmediğini de kontrol etmeyi unutmayın.

Merhabalar

GroupManager kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyom para eklentisi Vault ama xconomy bungee için daha sağlı olduğunu duydum hangisini tavsiye ederseniz

Eğer kullandığınız economy plugini mysql desteklemiyorsa server sürümünüz 1.17 ve üstüyse ecobridge pluginini, diğer sürümlerde mysql economy bridge pluginini kullanarak iki sunucunuzdada ekonomiyi bir mysql veritabanına bağlamanız gerekiyor. Sürümünüze göre seçtiğiniz plugini iki sunucuya da yükleyip konfigürasyon dosyalarından mysql veritabanınıza bağlayacaksınız. Tabii economy plugininizin bu eklentiler tarafından desteklenip desteklenmediğini de kontrol etmeyi unutmayın.
1.8.9 Sunucum

GroupManager kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyom para eklentisi Vault ama xconomy bungee için daha sağlı olduğunu duydum hangisini tavsiye ederseniz
Groupmaneger yerine luckpermste geçin. Vault kalabilir uygundur.

Hocam yanlış kişiye cevap vermişsiniz konuyu açan ben değilim (:

groupmanagerden luckpermse geçmek biçin şu adımları takip etmeni rica ediyorum

DIM 1: LUCKPERMS.JAR kurulumunu yapıp veri depolama sistemini ve diğer sunucularındaki luckperms eklentileri ile
bağlantını oluştur

ADIM 2: bu linkten
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
aşağıdaki jarı indir

GroupManager
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ADIM 3: içinde yetkilerinin bulunduğu group Manager eklentisini .jar ve klasörünü paketine yükle

ADIM 4: yukarıdaki tüm adımları yaptıktan sonra sunucunu başlat ve oyun içinden /migrate-groupmanager komutunu kulan

ADIM 5: HEPSİNİ YAPTIKTAN SONRA SUNUCULARINA STOP ÇEK VE GROUPMANAGER DOSYALARINI VE .JARI MASAÜSTÜNE AT

ADIM 6: luckperms de seçtiğin depolama yöntemini kontrol et ve permlerin VE yetki GRUP larının oluştuğunu teyit etmek için
mysql veya mongodb yada normal dosyalama metodu artık ne seçtiysen kontrol et ve sonra group manager e ait dosyaları silebilirsin.

NOT: BU METİN ALINTIDIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl