Çözüldü BungeeCord hakkında ufak bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appliepee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

appliepee

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Şimdi diyelim elimizde 3 tane sunucu var; biri lobi, biri survival biri factions. Lobi ve factions örnek veriyorum, temel sürümü 1.16.5, survival ise 1.20.6 bu şekilde olursa bungeecord ya da viaversion sorun çıkarır mı?

Merhaba, hayır bir sorun çıkartmaz sadece tüm sunuculara aynı sürüm aralığı ile giriş yapıldığına emin olun yeter. Bungeecord taraflı bir problem olmaz.

Şimdi diyelim elimizde 3 tane sunucu var; biri lobi, biri survival biri factions. Lobi ve factions örnek veriyorum, temel sürümü 1.16.5, survival ise 1.20.6 bu şekilde olursa bungeecord ya da viaversion sorun çıkarır mı?
Son sürüm kullan viaversion log şişirenler olabilir

Son sürüm kullan viaversion log şişirenler olabilir
1.16.5 sunucuya son sürüm viaversion kuramaz. Viaversion son sürümü java 17 istiyor. İgnore java kullanarak dediğinizi yapabilir ama ben ignore java kullanmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

1.16.5 sunucuya son sürüm viaversion kuramaz. Viaversion son sürümü java 17 istiyor. İgnore java kullanarak dediğinizi yapabilir ama ben ignore java kullanmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Ignore java kullanmanın ne gibi sıkıntıları olabilir?

Ignore java kullanmanın ne gibi sıkıntıları olabilir?
Çoğu kişi sorunsuz çalışıyor dese de bence performans ve bazı eklentilerde ilerleyen süreçte sorun çıkartıcak bir sistem gibi geliyor bana bundan dolayı kişisel olarak ignore java kullanmayı tercih etmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl