umut54
liter4ry
Son sürüm kullan viaversion log şişirenler olabilirŞimdi diyelim elimizde 3 tane sunucu var; biri lobi, biri survival biri factions. Lobi ve factions örnek veriyorum, temel sürümü 1.16.5, survival ise 1.20.6 bu şekilde olursa bungeecord ya da viaversion sorun çıkarır mı?
umut54
1.16.5 sunucuya son sürüm viaversion kuramaz. Viaversion son sürümü java 17 istiyor. İgnore java kullanarak dediğinizi yapabilir ama ben ignore java kullanmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Son sürüm kullan viaversion log şişirenler olabilir
Ignore java kullanmanın ne gibi sıkıntıları olabilir?1.16.5 sunucuya son sürüm viaversion kuramaz. Viaversion son sürümü java 17 istiyor. İgnore java kullanarak dediğinizi yapabilir ama ben ignore java kullanmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
umut54
Çoğu kişi sorunsuz çalışıyor dese de bence performans ve bazı eklentilerde ilerleyen süreçte sorun çıkartıcak bir sistem gibi geliyor bana bundan dolayı kişisel olarak ignore java kullanmayı tercih etmiyorum.Ignore java kullanmanın ne gibi sıkıntıları olabilir?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!