BUİLDER VE REHBER ALIMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.
Elmaslar
568
Minecraft
SenseiMC

Discord:

Sensei#7806

Selam millet ben bir sunucu açacağım ama ssosiss dışında yetkili olacak bir arkadaş bulamadım yardım ederseniz sevinirim builder ve rehber alımı yapacağım belki gelcekte yani sunucumuzun 3. ayında admin alımı yaparım şartlar

-Discord ve mikrofon
-Saygı nedir bilmek
-Günlük minimum 3 saat aktiflik(rehberler için builderler işi yaptıktan sonra istedikleri kadar dinlenebilirler)
-İnsanlar tarafından sevilebilmek en önemli şart budur.

Eğer rehber veya builder olmak isterseniz kayıt formunuz

-(İsim-Soyisim)
-(Günlük Aktiflik)
-İnsanlar tarafından sevilirmisin seviliyorsan (dürüst ol) kendine kaç puan verirdin (1-10)
-Buildermi olmak istersin Rehber mi
-Buildin nasıl(Builderler için(1-10)
-İnsanları yönetebileceğini düşünüyormusun Eğer düşünüyorsan puanla (rehberler için) (1-10)
-(Eklemek istediklerin)(Büyük ihtimal ile seni alırsak seçimimizin %20'si buradan olur yaratıcı ol.)

Söylemek istediklerim bukadardı okuduğunuz için teşekkür ederim sağolasın :D

Discord=Sensei#1636

Merhaba, ben sunucunuz içerisinde yetkili olmak isterim ancak bu konu hakkında ayrı konuşmak istediğim konu da var. Bana yazar mısınız? ?

Merhaba, ben sunucunuz içerisinde yetkili olmak isterim ancak bu konu hakkında ayrı konuşmak istediğim konu da var. Bana yazar mısınız? ?
Ooooo şeref verirsiniz discord adresinizi verirseniz yardımcı olabilirim. Bu arada discord adresim Sensei#1636

Umarım alınan kişilerden memnunsunuzdur.

Ooooo şeref verirsiniz discord adresinizi verirseniz yardımcı olabilirim. Bu arada discord adresim Sensei#1636

Şu an saat geç olduğu için dönemeyeceğim ancak ben sizin için bu kısıma Discord adresimi bırakıyorum. Discord Adresim; Yiğit Efe Okur#8397

Katılan kişiler şanslı olacak bence

Katılan kişiler şanslı olacak bence
Saol brocum yetkili arkadaşlarımızın baş üstünde yeri vardır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

REHBER ALIMI KAPANMIŞTIR AMA ACİL BUİLDERE İHTİYACIMIZ VAR.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl