Sensei ''C''
Pixel Arter and Pixel Animator.
- Elmaslar
- 568
- Minecraft
- SenseiMC
Discord:
Sensei#7806
Selam millet ben bir sunucu açacağım ama ssosiss dışında yetkili olacak bir arkadaş bulamadım yardım ederseniz sevinirim builder ve rehber alımı yapacağım belki gelcekte yani sunucumuzun 3. ayında admin alımı yaparım şartlar
-Discord ve mikrofon
-Saygı nedir bilmek
-Günlük minimum 3 saat aktiflik(rehberler için builderler işi yaptıktan sonra istedikleri kadar dinlenebilirler)
-İnsanlar tarafından sevilebilmek en önemli şart budur.
Eğer rehber veya builder olmak isterseniz kayıt formunuz
-(İsim-Soyisim)
-(Günlük Aktiflik)
-İnsanlar tarafından sevilirmisin seviliyorsan (dürüst ol) kendine kaç puan verirdin (1-10)
-Buildermi olmak istersin Rehber mi
-Buildin nasıl(Builderler için(1-10)
-İnsanları yönetebileceğini düşünüyormusun Eğer düşünüyorsan puanla (rehberler için) (1-10)
-(Eklemek istediklerin)(Büyük ihtimal ile seni alırsak seçimimizin %20'si buradan olur yaratıcı ol.)
Söylemek istediklerim bukadardı okuduğunuz için teşekkür ederim sağolasın :D
Discord=Sensei#1636
-Discord ve mikrofon
-Saygı nedir bilmek
-Günlük minimum 3 saat aktiflik(rehberler için builderler işi yaptıktan sonra istedikleri kadar dinlenebilirler)
-İnsanlar tarafından sevilebilmek en önemli şart budur.
Eğer rehber veya builder olmak isterseniz kayıt formunuz
-(İsim-Soyisim)
-(Günlük Aktiflik)
-İnsanlar tarafından sevilirmisin seviliyorsan (dürüst ol) kendine kaç puan verirdin (1-10)
-Buildermi olmak istersin Rehber mi
-Buildin nasıl(Builderler için(1-10)
-İnsanları yönetebileceğini düşünüyormusun Eğer düşünüyorsan puanla (rehberler için) (1-10)
-(Eklemek istediklerin)(Büyük ihtimal ile seni alırsak seçimimizin %20'si buradan olur yaratıcı ol.)
Söylemek istediklerim bukadardı okuduğunuz için teşekkür ederim sağolasın :D
Discord=Sensei#1636