Bulundu Builder Ve Pluginer Araniyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar ben bydemir06 sizlerin bu konunuza tâleben sizleri "Olymposbt" Türkiyenin en iyi takımlarının liderlerinden biriyim.
Ücret listemiz eğer anlaşa bilirsek neden olmasın kardeşim;
Eğer güvenmem lazım resim istiyorum diyorsan,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
a bağlan Olymposbt yazıp görsellerden arat, yada forumda Haritalar yerinden baka bilirsiniz.

Fiyat Listemiz;
Jq2o1q.jpg

Yapmış olduğumuz bir map ;

Tamamen bir profesyonel render;

vZ3G3z.png

Bizim Olduğuna dair kanıt ;

İyi Forumlar.​

Metin abi senin ekibindeki kişiler senden bagmsız birşey yapamıyorlar bence onları daha çok geliştirmelisin. Yanlış anlama ama ben sizi izlerken ekibinde olanların 7-8 ay onceki ekibinde olanlardan daha az performanssız ve halen eğitilmesi gerektiğini farkettim. Benim sana tavsiyem ekbini kendi seviyene getir ve sen üşenince onlar seni uyarsınlar ve onlarda sana fikir versinler hep son onlara fikir verme. Senin ekibindeki herkes senin seviyeni ulaşırsa ve ekipte senden bağımsız birşeyler yaparsa (örn : birine spawn yapıyorsunuz metin abiyi bekleyeceyiz diyeceğini kendisi fikir uretecek) o zaman birgun sizi dünyanın en iyi build takımı olarak KESINLIKLE Gorurum. Ama halen dediğim gibi eksikleriniz var bunları duzeltmesseniz gelişemessiniz. Takımını eğitki ilerde iyi işler başarabılır. Inşallah yazımı yanlış anlamamışsındır sen ve takımın gelecekte daha iyi yerlere gelsin istediğimden böyle birşey yazdım. Çünkü sen ve takımın bunu başarabilecek kabiliyette. Ve o yılbaşı şeysini o takımla yaptıysanız ilerde kesin iyi yerlere gelirsiniz.

____

Kardeş paralı pl paketi yapıyorum bu forumda aktif değilim o yüzden amatör sanma beni özele gel konuşalim. Ama şaunda başksına pl paketi yapıyorum. Biraz beklemen gerekir yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl