Bulundu Builder Ve Pluginer Araniyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HandiCraftNW

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Herkese Merhaba Konuma Goz Attiginiz icin Tesekkur Ederim
Pluginer Ve Builder Ariyorum Neden Derseniz
Yakinda Hub Server Kurcam
Ilgilenen Arkadaslarimiz Ozelden Mesaj Ata Bilirler
Tesekkur Ederim Konuma Goz attigin icin..

Konu Yanlış Yere Açılmış.
Sunucu Yetkili Alımları Kısmına Taşınmalı.

İYİ FORUMLAR!

Tamam Tesekkur Ederim .

Belli bir ücret karşılıgı build yapabilirim :)

Yusuf7920 Kardesim ilk Guvenmem Lazim Yapdigin bi Map Felan varsa Foto sunu Ata Bilirmisin Begenirsem 100 Tl lik Map Yapdiririm ,

Merhabalar ben bydemir06 sizlerin bu konunuza tâleben sizleri "Olymposbt" Türkiyenin en iyi takımlarının liderlerinden biriyim.
Ücret listemiz eğer anlaşa bilirsek neden olmasın kardeşim;
Eğer güvenmem lazım resim istiyorum diyorsan,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
a bağlan Olymposbt yazıp görsellerden arat, yada forumda Haritalar yerinden baka bilirsiniz.

Fiyat Listemiz;
Jq2o1q.jpg

Yapmış olduğumuz bir map ;

Tamamen bir profesyonel render;

vZ3G3z.png

Bizim Olduğuna dair kanıt ;

İyi Forumlar.​

Tm kardesim 100 TL ye Faction Map Yapa bilirmisin ?

Skype ekler iseniz anlaşabiliriz, hocam aksi taktirde. İnternet üzerinden anlaşmıyorum.

tm Eklerim Ama Simdi Olmaz Komsunun netinden girdimde Benim net acilinca Eklicem ?[DOUBLEPOST=1481895597,1481895564][/DOUBLEPOST]Bide Kardesim Plugin Felan yapiyomusunuz

tm Eklerim Ama Simdi Olmaz Komsunun netinden girdimde Benim net acilinca Eklicem ?[DOUBLEPOST=1481895597,1481895564][/DOUBLEPOST]Bide Kardesim Plugin Felan yapiyomusunuz

Plugin olarak paket halinde mi yoksa (IPA) veya Kaynak kod halinde alıcağınıza göre fiyat listesi değişir. :D

Ben Sana Plugin Konusunda Yardım Edebilirim Hostinginizi söyleyin

Paket Faction 180 Tl civarinda olursa iyi olur ve ayarli Rutbeli[DOUBLEPOST=1481897002,1481896971][/DOUBLEPOST]
Kardesim Tm BI foto atarmisin kendi yapdigin ve ya video
Skypem : mehmeterdem3338 ekle detaylı konusuruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl