Build yapıcak birileri ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Thoujin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thoujin

Nasıl mücadele edersin.
Elmaslar
24

Discord:

Japon Serkan#5671

Beraber build yapmak / öğrenmek isteyen kişiler discord adresimden iletişime geçsin.

Discord: Japon Serkan#9999

Builder mısın?

Biraz bilgim var sadece, kendimi geliştirmeye hiç çabalamadım.
Bu yüzden beraber kendini geliştirmek isteyen birileriyle çalışmak istedim.
Size tavsiyem beyfendi... Build pluginlerini öğrenmeniz profesyonel mimarlar kullanıyor bunları GoBrush GoPaint Fawe Voxelsniper bunları ogrenseniz ilk başta gerisi basit gelir zaten iyi buildler diyeyim artık başarılar

Size tavsiyem beyfendi... Build pluginlerini öğrenmeniz profesyonel mimarlar kullanıyor bunları GoBrush GoPaint Fawe Voxelsniper bunları ogrenseniz ilk başta gerisi basit gelir zaten iyi buildler diyeyim artık başarılar
Bilgilendirme için sağolun, teşekkür ederim, fakat hayal gücümüzü ve el ile istediğimiz gibi build yapımını çözmek daha önemli. Bu yüzden bu eklentiler de yanında kullanılabilir fakat, bunların yanında daha çok hayal gücü ve mimari tarifleri öğrenmek gerekiyor.

Son düzenleme:
Bilgilendirme için sağolun, teşekkür ederim, fakat hayal gücümüzü ve el ile istediğimiz gibi build yapımını çözmek daha önemli. Bu yüzden bu eklentiler de yanında kullanılabilir fakat, bunların yanında daha çok hayal gücü ve mimari tarifleri öğrenmek gerekiyor.
Komut bilgisi yapı bilgisi kadar hatta belki daha fazla etkilidir güzel beyfendi ki bu işte hayal gücü de önemlidir doğru söylersiniz

Başarılar umarım hedefine ulaşırsın dosd.

İnşallah kendini geliştirirsin dostum, bi yardımımız dokunursa yardım etmek isteriz.

Hmmm uzun zaman oldu bu tarz konulara cevap vermiyeli, sanırım sana bir cevap vermem lazım.

Mimariye başlarken ilk önce önemli olan şeyin (Tek ve Çift ) orantısını öğrenmek olacaktır. Çok fazla blok kullanayım da güzel gözüksün gibi düşünürsende (2013-2014) Tarihlerinde ki mimarilere dönersin, bunun ortası gerekli yerde gerekli koşullarda kullanmak olacaktır. Renk paletlerini öğrenmen iç ' dekorlarında dış dekorlar kadar önemli olduğunu bilmen gerekmektedir.

Eğer bir konularda yardıma ihtiyaç duyarsan; diler buradan d.m ' den özel mesaj yolu ile dilersen discorddan bydemir06#0787 hesbından bana ulaşabilirsin.

Lakin sakın, komut öğrenme. ( Komut en son aşamada öğrenirsen yeteneğin bir anda tavan yapacaktır. ) Komut bilgisinin hiç bir önemi yok inan ilk önce eser güzel olmalıki onu yaparken kısa yolları öğrenirsen daha hızlı yapabilirsin. Hiç bir mimar komut öğreneyimde 2 harita yapayım demez herşey ilk dokunuşla başlar.

@ZirveNetwork Bu yüzden lütfen; düşüncelerinizi ilk önce bu konuda uzman olmadan hevesli arkadaşlar ile paylaşmayın sonra biz uğraşıyoruz. :D

Her komut bilen ben mimarım, ben pro builderim para karşılığı map yaparım ne kadara 10TL :) yani lütfen bilginiz olmadan bu konular girmeyin etraf zaten bir çok beynini kullanmaktan aciz insan ile dolu.​

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl