eymenozerr
Japon Serkan#5671
Biraz bilgim var sadece, kendimi geliştirmeye hiç çabalamadım.Builder mısın?
Size tavsiyem beyfendi... Build pluginlerini öğrenmeniz profesyonel mimarlar kullanıyor bunları GoBrush GoPaint Fawe Voxelsniper bunları ogrenseniz ilk başta gerisi basit gelir zaten iyi buildler diyeyim artık başarılarBiraz bilgim var sadece, kendimi geliştirmeye hiç çabalamadım.
Bu yüzden beraber kendini geliştirmek isteyen birileriyle çalışmak istedim.
Japon Serkan#5671
Bilgilendirme için sağolun, teşekkür ederim, fakat hayal gücümüzü ve el ile istediğimiz gibi build yapımını çözmek daha önemli. Bu yüzden bu eklentiler de yanında kullanılabilir fakat, bunların yanında daha çok hayal gücü ve mimari tarifleri öğrenmek gerekiyor.Size tavsiyem beyfendi... Build pluginlerini öğrenmeniz profesyonel mimarlar kullanıyor bunları GoBrush GoPaint Fawe Voxelsniper bunları ogrenseniz ilk başta gerisi basit gelir zaten iyi buildler diyeyim artık başarılar
Komut bilgisi yapı bilgisi kadar hatta belki daha fazla etkilidir güzel beyfendi ki bu işte hayal gücü de önemlidir doğru söylersinizBilgilendirme için sağolun, teşekkür ederim, fakat hayal gücümüzü ve el ile istediğimiz gibi build yapımını çözmek daha önemli. Bu yüzden bu eklentiler de yanında kullanılabilir fakat, bunların yanında daha çok hayal gücü ve mimari tarifleri öğrenmek gerekiyor.

Ahmet Yılmaz#0003
bydemir06#0787
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!