- Elmaslar
- 57
- Minecraft
- aysihuniks
Discord:
nesoicompany
nesoicompany
XBrexorX#2521
Merhabalar, şimdi yazdım oyuna girmeye zamanım olmadığı için deneyemedim. Kusura bakmayın. Rica etsem böyle deneyebilirmisiniz?Merhaba, ben buğdayı sadece odun çapa ve ismi "&eBaşlangıç Çapası" ile kırılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
options:
gidecekmessage: &6Sunucu adı &7➻ &eÇapa kullanabilmek için &6Başlangıç Çapasına ihtiyacınız var! #Uyarı mesajı
sesyanlis: BLOCK_ANVIL_DESTROY #Başka çapa ile kazmayı denediğinde gidecek ses
sesy: 1 #sesin yüksekliği
sesp: 2 #sesin pitchi
bloklar: wheat #Hangi Blokları o çapa ile kazamasınlar 2 blok eklemek istiyosanız wheat or 2. blok adı
çapanınadı: &eBaşlangıç Çapası #Çapanın adı
çapanıntürü: wooden hoe
on left click on {@bloklar}: #O Bloklara sağ tıkladığında
player isn't holding {@çapanıntürü} named "{@çapanınadı}" #Eğer elinde tahta çapayı tutmuyor ise
cancel event #İptal et
play sound "{@sesyanlis}" with volume {@sesy} and pitch {@sesp} #Sesi oynat
send "{@gidecekmessage}" #Ve mesajı gönder.
nesoicompany
Merhabalar, şimdi yazdım oyuna girmeye zamanım olmadığı için deneyemedim. Kusura bakmayın. Rica etsem böyle deneyebilirmisiniz?
Kod:options: gidecekmessage: &6Sunucu adı &7➻ &eÇapa kullanabilmek için &6Başlangıç Çapasına ihtiyacınız var! #Uyarı mesajı sesyanlis: BLOCK_ANVIL_DESTROY #Başka çapa ile kazmayı denediğinde gidecek ses sesy: 1 #sesin yüksekliği sesp: 2 #sesin pitchi bloklar: wheat #Hangi Blokları o çapa ile kazamasınlar 2 blok eklemek istiyosanız wheat or 2. blok adı çapanınadı: &eBaşlangıç Çapası #Çapanın adı çapanıntürü: wooden hoe on left click on {@bloklar}: #O Bloklara sağ tıkladığında player isn't holding {@çapanıntürü} named "{@çapanınadı}" #Eğer elinde tahta çapayı tutmuyor ise cancel event #İptal et play sound "{@sesyanlis}" with volume {@sesy} and pitch {@sesp} #Sesi oynat send "{@gidecekmessage}" #Ve mesajı gönder.
Hocam şimdi düzenledim. Aslında pek de hata yokmuş Gece uykulu olduğum için öyle sanmışım :D @iceyhunx İyi kullanmalar dilerim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!