Bulundu Buğday

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aysihuniks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aysihuniks

Creeper Evimi Patlattı
MinePass
Elmaslar
57
Minecraft
aysihuniks

Discord:

nesoicompany

Merhaba, ben buğdayı sadece odun çapa ve ismi "&eBaşlangıç Çapası" ile kırılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Merhaba, ben buğdayı sadece odun çapa ve ismi "&eBaşlangıç Çapası" ile kırılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Merhabalar, şimdi yazdım oyuna girmeye zamanım olmadığı için deneyemedim. Kusura bakmayın. Rica etsem böyle deneyebilirmisiniz?

Kod:
options:
    gidecekmessage: &6Sunucu adı &7➻ &eÇapa kullanabilmek için &6Başlangıç Çapasına ihtiyacınız var! #Uyarı mesajı
    sesyanlis: BLOCK_ANVIL_DESTROY #Başka çapa ile kazmayı denediğinde gidecek ses
    sesy: 1 #sesin yüksekliği
    sesp: 2 #sesin pitchi
    bloklar: wheat #Hangi Blokları o çapa ile kazamasınlar 2 blok eklemek istiyosanız wheat or 2. blok adı
    çapanınadı: &eBaşlangıç Çapası #Çapanın adı
    çapanıntürü: wooden hoe
on left click on {@bloklar}: #O Bloklara sağ tıkladığında
    player isn't holding {@çapanıntürü} named "{@çapanınadı}" #Eğer elinde tahta çapayı tutmuyor ise
    cancel event #İptal et
    play sound "{@sesyanlis}" with volume {@sesy} and pitch {@sesp} #Sesi oynat
    send "{@gidecekmessage}" #Ve mesajı gönder.

Hocam şimdi düzenledim. Aslında pek de hata yokmuş Gece uykulu olduğum için öyle sanmışım :D @iceyhunx İyi kullanmalar dilerim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.
Merhabalar, şimdi yazdım oyuna girmeye zamanım olmadığı için deneyemedim. Kusura bakmayın. Rica etsem böyle deneyebilirmisiniz?

Kod:
options:
    gidecekmessage: &6Sunucu adı &7➻ &eÇapa kullanabilmek için &6Başlangıç Çapasına ihtiyacınız var! #Uyarı mesajı
    sesyanlis: BLOCK_ANVIL_DESTROY #Başka çapa ile kazmayı denediğinde gidecek ses
    sesy: 1 #sesin yüksekliği
    sesp: 2 #sesin pitchi
    bloklar: wheat #Hangi Blokları o çapa ile kazamasınlar 2 blok eklemek istiyosanız wheat or 2. blok adı
    çapanınadı: &eBaşlangıç Çapası #Çapanın adı
    çapanıntürü: wooden hoe
on left click on {@bloklar}: #O Bloklara sağ tıkladığında
    player isn't holding {@çapanıntürü} named "{@çapanınadı}" #Eğer elinde tahta çapayı tutmuyor ise
    cancel event #İptal et
    play sound "{@sesyanlis}" with volume {@sesy} and pitch {@sesp} #Sesi oynat
    send "{@gidecekmessage}" #Ve mesajı gönder.

Hocam şimdi düzenledim. Aslında pek de hata yokmuş Gece uykulu olduğum için öyle sanmışım :D @iceyhunx İyi kullanmalar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl