maadenci
BuuPSanaA#4037
usta bıde ben importladııgım harıtaya bı turlu setworldspawn cekemedım setspawn mv setspawn herseyı yazdım yıne oyuncular world harıtasına spawnlanıyo onu nası cozebılırımMultiverseCore eklentisinde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi config.yml dosyasına girerseniz ve chat format özelliğini devre dışı bırakırsanız sorununuz çözülecektir.
suddlefrv
Essentials kurulu ise O haritaya gidip setspawn çekin ya da Skript kullanıp mc-tr de varolan birsürü setspawn skriptlerini kullanailirsin.usta bıde ben importladııgım harıtaya bı turlu setworldspawn cekemedım setspawn mv setspawn herseyı yazdım yıne oyuncular world harıtasına spawnlanıyo onu nası cozebılırım
BuuPSanaA#4037
skriptde kullandım fakat hala orda spawn olmuyor anlamadım cakısmamı var plugınlerdeEssentials kurulu ise O haritaya gidip setspawn çekin ya da Skript kullanıp mc-tr de varolan birsürü setspawn skriptlerini kullanailirsin.
maadenci
server.properties dosyasındakiusta bıde ben importladııgım harıtaya bı turlu setworldspawn cekemedım setspawn mv setspawn herseyı yazdım yıne oyuncular world harıtasına spawnlanıyo onu nası cozebılırım
level-name=world kısmında world yerine kendi dünyanızın adını girebilirsiniz. Sonrasında world dünyasını silin.BuuPSanaA#4037
teşekkur ederımserver.properties dosyasındakilevel-name=worldkısmında world yerine kendi dünyanızın adını girebilirsiniz. Sonrasında world dünyasını silin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!