nasıl yaptığını yazabilir misin ? Veya configi atabilir misin ? Haftalardır arıyorum artık kafayı yemek üzereyim bir sürü plugin indirdim hiçbiri işe yaramıyorResimdeki gibi oluyor sen ayarlayamamışsındır çünkü sunucumda kullanmıştım.
Kullanalı çok eskiden oldu bilgisayarımı kırdıktan sonra o paket zaten gitti configi malesef yok bende ama gerçekten yapılıyor onu bildiriyim. Spigottan authorla iletişime geçebilirseniz geçin belki size yardımcı olur.nasıl yaptığını yazabilir misin ? Veya configi atabilir misin ? Haftalardır arıyorum artık kafayı yemek üzereyim bir sürü plugin indirdim hiçbiri işe yaramıyor
nasıl yaptığını yazabilir misin ? Veya configi atabilir misin ? Haftalardır arıyorum artık kafayı yemek üzereyim bir sürü plugin indirdim hiçbiri işe yaramıyorResimdeki gibi oluyor sen ayarlayamamışsındır çünkü sunucumda kullanmıştım.
Peki teşekkür ederim. Nasıl yapıldığını hatırlarsanız yazarsanız sevinirim[DOUBLEPOST=1514143455,1514143384][/DOUBLEPOST]Kullanalı çok eskiden oldu bilgisayarımı kırdıktan sonra o paket zaten gitti configi malesef yok bende ama gerçekten yapılıyor onu bildiriyim. Spigottan authorla iletişime geçebilirseniz geçin belki size yardımcı olur.
Peki teşekkür ederim. Nasıl yapıldığını hatırlarsanız yazarsanız sevinirimKullanalı çok eskiden oldu bilgisayarımı kırdıktan sonra o paket zaten gitti configi malesef yok bende ama gerçekten yapılıyor onu bildiriyim. Spigottan authorla iletişime geçebilirseniz geçin belki size yardımcı olur.
Animated menüyü spigot sayfasından indirdiğim gibi çalıştırdım üzerindee hiçbir şey yapmadım.AnimmatedMenu config dosyalarıyla oynnanmış lütfen config dosylarını kontrol ediniz, veya plugini güncelleyin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!