Bu plugin nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dangereus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 998
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dangereus

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
7
Arkadaşlar ben survival games için bu plugini istiyorum ama ismini bulamadım bir türlü. Biliyorsanız yazarsanız sevinirim
2017-12-24_20.43.30.png

ServerSelector

AnimatedMenu ile oluyor sanırım :)

@RD_Doruk server selector resimdeki gibi olmuyor.
@Burak1kral Animated menu eskiden çalışıyordu ancak şimdi olmuyor. Mesela /selector yazınca bilinmeyen komut diyor. Reload atmaya çalışınca an internal error filan diyor. Bir güncelleme daha geldi onu yükledim belki düzelmiştir diye onu yükleyincede servere girince minecraft crash yiyor.

Resimdeki gibi oluyor sen ayarlayamamışsındır çünkü sunucumda kullanmıştım.

nasıl yaptığını yazabilir misin ? Veya configi atabilir misin ? Haftalardır arıyorum artık kafayı yemek üzereyim bir sürü plugin indirdim hiçbiri işe yaramıyor

nasıl yaptığını yazabilir misin ? Veya configi atabilir misin ? Haftalardır arıyorum artık kafayı yemek üzereyim bir sürü plugin indirdim hiçbiri işe yaramıyor
Kullanalı çok eskiden oldu bilgisayarımı kırdıktan sonra o paket zaten gitti configi malesef yok bende ama gerçekten yapılıyor onu bildiriyim. Spigottan authorla iletişime geçebilirseniz geçin belki size yardımcı olur.

Kullanalı çok eskiden oldu bilgisayarımı kırdıktan sonra o paket zaten gitti configi malesef yok bende ama gerçekten yapılıyor onu bildiriyim. Spigottan authorla iletişime geçebilirseniz geçin belki size yardımcı olur.
Peki teşekkür ederim. Nasıl yapıldığını hatırlarsanız yazarsanız sevinirim[DOUBLEPOST=1514143455,1514143384][/DOUBLEPOST]
Peki teşekkür ederim. Nasıl yapıldığını hatırlarsanız yazarsanız sevinirim

AnimmatedMenu config dosyalarıyla oynnanmış lütfen config dosylarını kontrol ediniz, veya plugini güncelleyin.

AnimmatedMenu config dosyalarıyla oynnanmış lütfen config dosylarını kontrol ediniz, veya plugini güncelleyin.
Animated menüyü spigot sayfasından indirdiğim gibi çalıştırdım üzerindee hiçbir şey yapmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl