maalesef o şekilde oluyor ama Bin yazdıramıyorsunAskyblock config.yml içinde " fancylevelinchat: false " kısmını false ise true yapınız.
CihanBabayev#6373
onu askyblock config den ayarliyorsunreis bunun cevabını bulunca beni de bilgilendirebilir misin
iBlack#4666
onu dememeiştim ben level yazısını editlemeyi diyorumDostum bunu "Essantials" plugininden yapıyorsun öncelikle sunucuna "ASkyblock" pluginin yükle ardından "Essantials" pluginini yükle ,son olarak "Group Manager" pluginin yükle ve aşağıdaki adımları uygula.
[Server Dosyası] > plugins > Essantials >config.yml > CTRL + F (Notepad++ kullanıyorsan daha kolay olur) >Bul > Aranan kısmına "chat" yaz >Aşağıdaki gibi bir kısım bulana kadar "Sonrakini Bul" tuşuna bas >
Ekli dosyayı görüntüle 126799
Bulduktan sonra o kısma Yetki(GroupManagerda Yetki Nasıl Kayıtlıysa Öyle) : '{ISLAND_LEVEL} {DISPLAYNAME} {MESSAGE}' yaz.(Bu kısmı dilediğin gibi renklendirebilirsin veya süslendirebilirsin.
Örneğin : Oyuncu : '&7 {ISLAND_LEVEL} &c {DISPLAYNAME} &f{MESSAGE}
{ISLAND_LEVEL} : Chatte şahısın ada levelini gösterir.
{DISPLAYNAME} : Şahısın ismini gösterir. (Bunu yazmazsan plugin hata verebilir.)
{MESSAGE} : Şahısın yazdığı mesajı gösterir.(Bunu yazmazsan plugin hata verebilir.)
Umarım yardım edebilmişimdir :)
Not : Unutma ki tüm pluginlerde bir " Kesme İşareti(') " bile çok önemlidir.
??????? ??????#1876
Dostum bunu "Essantials" plugininden yapıyorsun öncelikle sunucuna "ASkyblock" pluginin yükle ardından "Essantials" pluginini yükle ,son olarak "Group Manager" pluginin yükle ve aşağıdaki adımları uygula.
[Server Dosyası] > plugins > Essantials >config.yml > CTRL + F (Notepad++ kullanıyorsan daha kolay olur) >Bul > Aranan kısmına "chat" yaz >Aşağıdaki gibi bir kısım bulana kadar "Sonrakini Bul" tuşuna bas >
Ekli dosyayı görüntüle 126799
Bulduktan sonra o kısma Yetki(GroupManagerda Yetki Nasıl Kayıtlıysa Öyle) : '{ISLAND_LEVEL} {DISPLAYNAME} {MESSAGE}' yaz.(Bu kısmı dilediğin gibi renklendirebilirsin veya süslendirebilirsin.
Örneğin : Oyuncu : '&7 {ISLAND_LEVEL} &c {DISPLAYNAME} &f{MESSAGE}
{ISLAND_LEVEL} : Chatte şahısın ada levelini gösterir.
{DISPLAYNAME} : Şahısın ismini gösterir. (Bunu yazmazsan plugin hata verebilir.)
{MESSAGE} : Şahısın yazdığı mesajı gösterir.(Bunu yazmazsan plugin hata verebilir.)
Umarım yardım edebilmişimdir :)
Not : Unutma ki tüm pluginlerde bir " Kesme İşareti(') " bile çok önemlidir.
onu dememeiştim ben level yazısını editlemeyi diyorum
alperentr
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!