Çözüldü bu pl nin adı nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yaptrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 741
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaptrak

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
52
Minecraft
aaa
1590678373177.png

bu şekilde ismin başındaki Ada levelini K yerine B veya Bin şeklinde yapan birçok sunucu gördüm acaba bunu nasıl yapıyorlar şimdiden teşekkürler.

Askyblock config.yml içinde " fancylevelinchat: false " kısmını false ise true yapınız.

reis bunun cevabını bulunca beni de bilgilendirebilir misin

Dostum bunu "Essantials" plugininden yapıyorsun öncelikle sunucuna "ASkyblock" pluginin yükle ardından "Essantials" pluginini yükle ,son olarak "Group Manager" pluginin yükle ve aşağıdaki adımları uygula.

[Server Dosyası] > plugins > Essantials >config.yml > CTRL + F (Notepad++ kullanıyorsan daha kolay olur) >Bul > Aranan kısmına "chat" yaz >Aşağıdaki gibi bir kısım bulana kadar "Sonrakini Bul" tuşuna bas >

1590693180144.png

Bulduktan sonra o kısma Yetki(GroupManagerda Yetki Nasıl Kayıtlıysa Öyle) : '{ISLAND_LEVEL} {DISPLAYNAME} {MESSAGE}' yaz.(Bu kısmı dilediğin gibi renklendirebilirsin veya süslendirebilirsin.

Örneğin : Oyuncu : '&7 {ISLAND_LEVEL} &c {DISPLAYNAME} &f{MESSAGE}

{ISLAND_LEVEL} : Chatte şahısın ada levelini gösterir.

{DISPLAYNAME} : Şahısın ismini gösterir. (Bunu yazmazsan plugin hata verebilir.)

{MESSAGE} : Şahısın yazdığı mesajı gösterir.(Bunu yazmazsan plugin hata verebilir.)

Umarım yardım edebilmişimdir :)

Not : Unutma ki tüm pluginlerde bir " Kesme İşareti(') " bile çok önemlidir.

Dostum bunu "Essantials" plugininden yapıyorsun öncelikle sunucuna "ASkyblock" pluginin yükle ardından "Essantials" pluginini yükle ,son olarak "Group Manager" pluginin yükle ve aşağıdaki adımları uygula.

[Server Dosyası] > plugins > Essantials >config.yml > CTRL + F (Notepad++ kullanıyorsan daha kolay olur) >Bul > Aranan kısmına "chat" yaz >Aşağıdaki gibi bir kısım bulana kadar "Sonrakini Bul" tuşuna bas >

Ekli dosyayı görüntüle 126799

Bulduktan sonra o kısma Yetki(GroupManagerda Yetki Nasıl Kayıtlıysa Öyle) : '{ISLAND_LEVEL} {DISPLAYNAME} {MESSAGE}' yaz.(Bu kısmı dilediğin gibi renklendirebilirsin veya süslendirebilirsin.

{DISPLAYNAME} : Şahısın ismini gösterir. (Bunu yazmazsan plugin hata verebilir.)

{MESSAGE} : Şahısın yazdığı mesajı gösterir.(Bunu yazmazsan plugin hata verebilir.)

onu dememeiştim ben level yazısını editlemeyi diyorum

Ekli dosyayı görüntüle 126799

Dostum adam 100K yerine 100B diyor.

onu dememeiştim ben level yazısını editlemeyi diyorum

Configlere vs. baktım ama hiç bir yerde bulamadım büyük ihtimalle bir eklenti ile yapılıyor bulursam bilgilendiririm.

Bu bir genel sunucu komutu olduğu için bunu değiştirebileceğini düşünmüyorum dostum. Eğer yapılabilirse yukarıda Simsoon arkadaşımızın da belirttiği gibi farklı bir eklenti ile düzenlenebilir.

Siz büyük ihtimal
K = Bin
M = Milyon
T = Trilyon Olmasını İstiyorsunuz
Zamanında bende aramıştım bulamamıştım ama aşagıdaki jarı sunucunuza kurun tekrar deneyin ;)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sorun Çözülürse Yazınız ;)

essentialsin içinde config var oraya girip display kısmına bakabilirsin.

teşekkürler konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl