Bu Laptop Hangi Oyunları Açar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Minexen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minexen

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7

Discord:

Sawider#6761

hangi oyunları oynamak istediğini söylesen daha mantıklı olur.

Aynı fiyata Monster'ın Abra modelinden Laptop almanı öneririm.
Merhabalar monsteri önermiyorum mühendis tanıdıklarıma göre ve siteden baktığımda hiç stok yok ve arkadaşlarım yedek parçaların gelmemesinden ve stokların olmamasından yakınıyorlar çin gönderimi durdu arkadaşımın bataryası bozulmuştu 9 ay sonra yenisini alabildi monster bu korona zamanlarında fazla can yakar:(

Merhabalar monsteri önermiyorum mühendis tanıdıklarıma göre ve siteden baktığımda hiç stok yok ve arkadaşlarım yedek parçaların gelmemesinden ve stokların olmamasından yakınıyorlar çin gönderimi durdu arkadaşımın bataryası bozulmuştu 9 ay sonra yenisini alabildi monster bu korona zamanlarında fazla can yakar:(

Bunu hangi bilgilere dayanarak söylüyorsan kesinlikle hiç doğru değil. 2020'nin 29-30 Ağustos'unda 10 bin liralık Monster Abra A5 V15.6.1 modelini aldım. Aylar geçmesine rağmen hala memnunum, PC'nin küçük bir kısmı oyundayken orta ısınsa bile kafaya takmaya değmez. -her laptop da yaşanan bir sorun, alacağı bilgisayarda onun 10 katını yaşatır- Kutusu da çok güzel, garantisi desen her şeyi var ve yanında oyun bile hediye ediyorlar.. Kazıklanıp kaliteden mahrum kalmak istiyorsa alabilir.. Öyle ölü piksel hataları falan çok nadirdir, inanmayın...

Genelde Monster laptopların hepsi de bütün oyunları sorunsuzca açıyor, bilginize ?

Bunu hangi bilgilere dayanarak söylüyorsan kesinlikle hiç doğru değil. 2020'nin 29-30 Ağustos'unda 10 bin liralık Monster Abra A5 V15.6.1 modelini aldım. Aylar geçmesine rağmen hala memnunum, PC'nin küçük bir kısmı oyundayken orta ısınsa bile kafaya takmaya değmez. -her laptop da yaşanan bir sorun, alacağı bilgisayarda onun 10 katını yaşatır- Kutusu da çok güzel, garantisi desen her şeyi var ve yanında oyun bile hediye ediyorlar.. Kazıklanıp kaliteden mahrum kalmak istiyorsa alabilir.. Öyle ölü piksel hataları falan çok nadirdir, inanmayın...

Genelde Monster laptopların hepsi de bütün oyunları sorunsuzca açıyor, bilginize ?
Monster alamam çünkü senetli ve taksitli yapacağım.
Daha doğrusu 18 yaşındayım işim yok sadece Staj yerinden 760 TL aldığım maaş var kefil istiyorlar.

Kredi kartım yok ve taksitle almalıyım.
o linkte ki ürünün modelini farklı yerlerde bulabilirsin eğer bütçen bir tık daha üstteyse daha iyi bir modelini alabilirsin bende ryzen7 1650li modeli var ve memnunum

oynamak istediğin oyunları rahatça oynatır

Minecraftı kesin oynarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl