Minexen
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
Discord:
Sawider#6761
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sawider#6761
Hamsi Bey#6561
Hamsi Bey#6561
Merhabalar monsteri önermiyorum mühendis tanıdıklarıma göre ve siteden baktığımda hiç stok yok ve arkadaşlarım yedek parçaların gelmemesinden ve stokların olmamasından yakınıyorlar çin gönderimi durdu arkadaşımın bataryası bozulmuştu 9 ay sonra yenisini alabildi monster bu korona zamanlarında fazla can yakar:(
Aynı fiyata Monster'ın Abra modelinden Laptop almanı öneririm.
Merhabalar monsteri önermiyorum mühendis tanıdıklarıma göre ve siteden baktığımda hiç stok yok ve arkadaşlarım yedek parçaların gelmemesinden ve stokların olmamasından yakınıyorlar çin gönderimi durdu arkadaşımın bataryası bozulmuştu 9 ay sonra yenisini alabildi monster bu korona zamanlarında fazla can yakar:(
Sawider#6761
Monster alamam çünkü senetli ve taksitli yapacağım.Bunu hangi bilgilere dayanarak söylüyorsan kesinlikle hiç doğru değil. 2020'nin 29-30 Ağustos'unda 10 bin liralık Monster Abra A5 V15.6.1 modelini aldım. Aylar geçmesine rağmen hala memnunum, PC'nin küçük bir kısmı oyundayken orta ısınsa bile kafaya takmaya değmez. -her laptop da yaşanan bir sorun, alacağı bilgisayarda onun 10 katını yaşatır- Kutusu da çok güzel, garantisi desen her şeyi var ve yanında oyun bile hediye ediyorlar.. Kazıklanıp kaliteden mahrum kalmak istiyorsa alabilir.. Öyle ölü piksel hataları falan çok nadirdir, inanmayın...
Genelde Monster laptopların hepsi de bütün oyunları sorunsuzca açıyor, bilginize ?
Sawider#6761
Valorant, CS:GO ve olursa GTA 5hangi oyunları oynamak istediğini söylesen daha mantıklı olur.
gta 5 hiç oynamadım fakat diğerlerini rahatça açar 100 120+ fps alırsın. fakat attığın linkte ekran kartını göremedim bu bilgisayar işini görebilirValorant, CS:GO ve olursa GTA 5
Sawider#6761
Kredi kartım yok ve taksitle almalıyım.gta 5 hiç oynamadım fakat diğerlerini rahatça açar 100 120+ fps alırsın. fakat attığın linkte ekran kartını göremedim bu bilgisayar işini görebilirDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
o linkte ki ürünün modelini farklı yerlerde bulabilirsin eğer bütçen bir tık daha üstteyse daha iyi bir modelini alabilirsin bende ryzen7 1650li modeli var ve memnunumKredi kartım yok ve taksitle almalıyım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!