bu devirde pluginci yazılımcı nasıl buluyorsunuz?

Şu foruma aynı modrinth, curseforge, buildbybit gibi ai generated belirtme zorunlu bir kural olsun bunu eklemek mümkün mü insanlar ona göre hareket eder en azından sunucu sahipleri ona göre kullanır bnece üç filtre olmalı

Full Ai generated, tanıtım metni kodlar logo vs.

Yardım Alma: Neyde yardım kod metin vs.

Kullanmama: hepsini kullanıcı yapmış olur zaten böyle yaptığı birşeyi free vermesi zor.

Fakat bir şüphem eklenirse kullanıcılar buna uyarmı herkes Kullanmama secermi o kısımda kafamda bir soru işareti var.
Aslında bu tarz bir sistemi manuel olarak değilde otonom oladak belirli kategorilerde analiz edip(kodu değil Metin içeriğini kod için ayrı bir kural zorunluluğu belki olabilir.) kullanıcılara bu konu aı destekli, bu konu çoğunlukla aı, bu konu insan yazımıdır gibi çeşitli oranlar ile geri bildirim sistemi üstünde çalışıyorum. Ancak bu sistem tüm kullanıcılara açık olurmu, yetkili ekibin kullanımı için mi olur veya yönetim onayından geçer de yaptığım bu sistem eklenir mi orasını bilemiyorum.

Aslında bu tarz bir sistemi manuel olarak değilde otonom oladak belirli kategorilerde analiz edip(kodu değil Metin içeriğini kod için ayrı bir kural zorunluluğu belki olabilir.) kullanıcılara bu konu aı destekli, bu konu çoğunlukla aı, bu konu insan yazımıdır gibi çeşitli oranlar ile geri bildirim sistemi üstünde çalışıyorum. Ancak bu sistem tüm kullanıcılara açık olurmu, yetkili ekibin kullanımı için mi olur veya yönetim onayından geçer de yaptığım bu sistem eklenir mi orasını bilemiyorum.
Metin konusunda çok iyi olur, çokta başarılı olur ama kod analizi kısmında sağlıklı bir sistem oluşturulmasının çok zor olduğunu düşünüyorum. Belki de olabilir bilmiyorum, olmaz dediğim çok şeyin olduğuna şahit oldum. Üzerinde çok çalışılıp çok fazla testlerinin yapılması gerekir.

Manuel nadir durumlarda olabilir ve kod kısmı Kullanıcı Reportları ile ileryebilir aslında

Sunucuna yaptığın veya satışa sunduğun bir eklentinin kodlarını bilmelisiniz bence bu konuda AI sadece fikir için kullanılmalıdır. (AI a karşı değilim ama bağımlısı olmayada gerek yok.)

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl