Bu devirde 1.8 sunucu açılırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bootstrap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bootstrap

Odunlara Vur Vur Vur!
Yasaklandı
Elmaslar
14
Minecraft
boostrap

Discord:

mustesarr0

Piyasada eskilerden kalma belli başlı sunucuların olduğu bir zamandayız 1.8 sunucu konusunda sizce bu devirde aşağıdaki eski mazilere dalabileceğiniz oyun modlarında 1.8 sunucu açılırmı?
Skypvp,
Factions,
OpSkyBlock,
Creative,
MlgRush.
Sizin fikirleriniz nedir?

Son düzenleme:
Yabancılarda 1.8 hayla oynanıyor ama açmaya değmez hocam

Eğer kendine güveniyorsan kaliteli sağlam albenisi olan birşeyler yapabileceğini düşünüyorsan aç, illa ki oynamak isteyenler/oynayacaklar olacaktır ama böyle 70-80 online bekleme en fazla günlük 50 oyuncu tutturursun

1.8 kitlesine hitap eden sunucuların azalması, sağlam oyun modu, düzgün reklamlar ve network bir sunucu yolu izleyişiyle hiç değilse sezon başlarında 150-200 sezon devamında 70-80 oynatacağını düşünüyorum.

1.8 kitlesine hitap eden sunucuların azalması, sağlam oyun modu, düzgün reklamlar ve network bir sunucu yolu izleyişiyle hiç değilse sezon başlarında 150-200 sezon devamında 70-80 oynatacağını düşünüyorum.
Bu zamanın imkanlarına kitle çok alışmış durumda. Sen şu an ki imkanları 1.8 sunucuda sağlayamazsın. Bu yüzden oyuncularda senin sunucunda oynamaz dostum. Türkiye'de yenilikçi bir sunucuda açılmaz, eski sistemleri barındıran nostaljik bir sunucuda açılmaz. Türkiye'de ya var olan şeyleri tekrar tekrar yapacaksın ya da yurt dışında popüler olan şeyleri buraya uyarlayacaksın. Başka çaren yok maalesef.

1.8 kitlesi toplarsan elbette sunucuyu ilerletirsin. İş sunucunun ne olduğunda değil, kitlede gizlidir

Her zaman olay arz talep meselesidir

Bu zamanın imkanlarına kitle çok alışmış durumda. Sen şu an ki imkanları 1.8 sunucuda sağlayamazsın. Bu yüzden oyuncularda senin sunucunda oynamaz dostum. Türkiye'de yenilikçi bir sunucuda açılmaz, eski sistemleri barındıran nostaljik bir sunucuda açılmaz. Türkiye'de ya var olan şeyleri tekrar tekrar yapacaksın ya da yurt dışında popüler olan şeyleri buraya uyarlayacaksın. Başka çaren yok maalesef.
Dostum haklısın, %20 şans ile açabilir. Fakat şu sorunlar: Plugin sürüm uyuşmazlığı, bir ton hata, Tam bir baş belası olabilir.

Açılmaz ya yıl olmuș 2026 güncel yenilikci șeyler varken daha eskiler zor sarar insanları oynayan olsa bile 3-5 zor tutabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl