- Elmaslar
- 14
- Minecraft
- boostrap
Discord:
mustesarr0
mustesarr0
hktanozkan
darthstrafe
mustesarr0
hktanozkan
Bu zamanın imkanlarına kitle çok alışmış durumda. Sen şu an ki imkanları 1.8 sunucuda sağlayamazsın. Bu yüzden oyuncularda senin sunucunda oynamaz dostum. Türkiye'de yenilikçi bir sunucuda açılmaz, eski sistemleri barındıran nostaljik bir sunucuda açılmaz. Türkiye'de ya var olan şeyleri tekrar tekrar yapacaksın ya da yurt dışında popüler olan şeyleri buraya uyarlayacaksın. Başka çaren yok maalesef.1.8 kitlesine hitap eden sunucuların azalması, sağlam oyun modu, düzgün reklamlar ve network bir sunucu yolu izleyişiyle hiç değilse sezon başlarında 150-200 sezon devamında 70-80 oynatacağını düşünüyorum.
amoreas
BatuhanGG
Dostum haklısın, %20 şans ile açabilir. Fakat şu sorunlar: Plugin sürüm uyuşmazlığı, bir ton hata, Tam bir baş belası olabilir.Bu zamanın imkanlarına kitle çok alışmış durumda. Sen şu an ki imkanları 1.8 sunucuda sağlayamazsın. Bu yüzden oyuncularda senin sunucunda oynamaz dostum. Türkiye'de yenilikçi bir sunucuda açılmaz, eski sistemleri barındıran nostaljik bir sunucuda açılmaz. Türkiye'de ya var olan şeyleri tekrar tekrar yapacaksın ya da yurt dışında popüler olan şeyleri buraya uyarlayacaksın. Başka çaren yok maalesef.
ilovemaju
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!