Tasarım Bu Da İlk Tasarımım (Bakarak Yaptım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YPol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YPol

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
98
Minecraft
YPol

Discord:

YPol#0661

KALİTEYİ ALTTAN HD YAPMAYI UNUTMAYINIZ!!

After effects güzel bir program , ama gerçekten iyi kullanılıyorsa. Ben şahsen böyle lightning/spark değilde flame tarzında çalışıyorum. Lightning/spark teması fazla kullanılıyor. Yani çoğu youtube kanalı bunu tuto olarak çekiyor. İstersen sana kendi yaptığım bir tasarımı atayım örnek alabilirsin. Bunun totu su yok bakarak yapman lazım bakar yapabilirsen dahada ilerlersin after effects'de.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Her yer saber doldu tadı kaçtı :D

Her yer saber doldu tadı kaçtı :D
Yapacak bir şey yok.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

After effects güzel bir program , ama gerçekten iyi kullanılıyorsa. Ben şahsen böyle lightning/spark değilde flame tarzında çalışıyorum. Lightning/spark teması fazla kullanılıyor. Yani çoğu youtube kanalı bunu tuto olarak çekiyor. İstersen sana kendi yaptığım bir tasarımı atayım örnek alabilirsin. Bunun totu su yok bakarak yapman lazım bakar yapabilirsen dahada ilerlersin after effects'de.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Çok güzel yapmışsın da ben bunu öyle bakarak yapamam.Ae'de çok ayrıntı var.

Yapacak bir şey yok.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çok güzel yapmışsın da ben bunu öyle bakarak yapamam.Ae'de çok ayrıntı var.
Ben zaten dene dedim çünkü youtube üzerinde her şeyi bulamazsın , bak kendinde diyorsun çok fazla ayrıntısı var diye. kurcalayarak öğrenmek en aktif yolu bence. Yaz bir yazı animasyon ekle, kurcala eminim farklı şeyler çıkacaktır ortaya.

Ben zaten dene dedim çünkü youtube üzerinde her şeyi bulamazsın , bak kendinde diyorsun çok fazla ayrıntısı var diye. kurcalayarak öğrenmek en aktif yolu bence. Yaz bir yazı animasyon ekle, kurcala eminim farklı şeyler çıkacaktır ortaya.
Deneyeceğim de bu kullandığınız tasarımın bir dosyası var mıdır yani saber efekti gibi bir efekt dosyası var mıdır ?

Maalesef yok. Bu efekti çiziyorsun. ve harfe bağlayıp animasyon'u yapıyorsun.

Güzel bir çalişma.

İlk tasarımına göre güzel üstüne koya koya bir şeyler başarıcaksın belli.​

Sahiden bu ilk çalışman mı? Açık konuşmak gerekirse ben çok beğendim ve bir sonraki çalışmalarında muazzam işler çıkaracağına inanıyorum.

@iKaanStrafe @YigitReisOfficial teşekkürler destek çıktığınız için ama kendim tek başıma biraz zor yaparım çok karışık bir programı bu ya. :D

Başlangıcı güzel olmuş fakat sonda batmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl