EmreGokcan#0077
EmreGokcan#0077
*Classic Add-onHer yer saber doldu tadı kaçtı :D
YPol#0661
Yapacak bir şey yok.Her yer saber doldu tadı kaçtı :D
Çok güzel yapmışsın da ben bunu öyle bakarak yapamam.Ae'de çok ayrıntı var.After effects güzel bir program , ama gerçekten iyi kullanılıyorsa. Ben şahsen böyle lightning/spark değilde flame tarzında çalışıyorum. Lightning/spark teması fazla kullanılıyor. Yani çoğu youtube kanalı bunu tuto olarak çekiyor. İstersen sana kendi yaptığım bir tasarımı atayım örnek alabilirsin. Bunun totu su yok bakarak yapman lazım bakar yapabilirsen dahada ilerlersin after effects'de.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
EmreGokcan#0077
Ben zaten dene dedim çünkü youtube üzerinde her şeyi bulamazsın , bak kendinde diyorsun çok fazla ayrıntısı var diye. kurcalayarak öğrenmek en aktif yolu bence. Yaz bir yazı animasyon ekle, kurcala eminim farklı şeyler çıkacaktır ortaya.Yapacak bir şey yok.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Çok güzel yapmışsın da ben bunu öyle bakarak yapamam.Ae'de çok ayrıntı var.
YPol#0661
Deneyeceğim de bu kullandığınız tasarımın bir dosyası var mıdır yani saber efekti gibi bir efekt dosyası var mıdır ?Ben zaten dene dedim çünkü youtube üzerinde her şeyi bulamazsın , bak kendinde diyorsun çok fazla ayrıntısı var diye. kurcalayarak öğrenmek en aktif yolu bence. Yaz bir yazı animasyon ekle, kurcala eminim farklı şeyler çıkacaktır ortaya.
EmreGokcan#0077
iKaanStrafe
YPol#0661
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!