BrighTurk » Sunucu Kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AeroCS

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
630

Discord:

AeroCS#8462

SUNUCU KAPATILMIŞTIR.

yvP4PoPbQ3idUjjIDlPdmw.jpg

(aktif mob zararlı mobdur.)

SpeedTest.net Hız Testimiz :

EyNDNq.png

/kurallar yazarak sunucu kurallarına bakabilir,/bilgi yazarak adalar hakkında bilgi alabilir,/adamenu yazarak özel ada menünü açabilir,/jackpot yazarak jackpot oynayarak paranı 3'e katlayabilirsin!

Ayrıca adan da uçmak için /adafly yazabilirsin. Unutma sadece adanda uçabilirsin!

Adadan düşünce itemleriniz gitmez!

BrighTurk Web Sitesi Aktif! Artık Kayıtlar Web Sitemiz Üzerinden Yapılmaktadır!

Sitemize gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Sunucuya Sadece Play.BrighTurk.Com Adresi ile giriş yapınız.

Son düzenleme:
Kaliteli bir sunucu sizden de bu beklenirdi , başarılar.

Hey sen :D Başarılar Knk :D

Gerçekten çok başarılı bir sunucu ayarladıklarında 1kez girmiştim inanılmaz! görünüyordu çok kaliteli bir sunucu ve bazı sunuculardan farkları var örneğin fazla domainleri var girmek icin bu çok güzel bişey yani AeroCS nin BrighTurk.reklam.com die olsaydı kötü olurdu ancak çok kaliteli bir sunucu girmenizi tavsiye eder kurucuları üzmemenizi küfür söylememnizi ve vip almanızı öneririm saygılarımla..

Güzel Sunuya benziyor iyi forumlar.

Başarılar

sunucunuzda sp bugu var duzeltin skypeden istek attım bi arkadaş yapıyor ve oyunuclara veriyor

Yapılar yeterli ama geliştirilebilir.

Whitelist açık galiba giriş yapamıyorum.

WhiteList kapatır mısınız sunucuya giremiyorum ve ya WhiteList eklerseniz sevinirim InSurGenCy

Bakım Ne Zaman Biter Sunucunuz Gözüme Çok Hoş Geldide Sabırsızlıkla Bekliyorum

Whitelist açık galiba giriş yapamıyorum.
WhiteList kapatır mısınız sunucuya giremiyorum ve ya WhiteList eklerseniz sevinirim InSurGenCy
Bakım Ne Zaman Biter Sunucunuz Gözüme Çok Hoş Geldide Sabırsızlıkla Bekliyorum

Sunucu bakımdan çıkmıştır. Girebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1511022288,1511007992][/DOUBLEPOST]Konu tasarımı tamamen değişmiştir. Güncel!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl