BrighTurk » Sunucu Kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede diyorum bizim artem,nerelerdesin be olum. Yeni spawn ve paket gelecek,şimdilik idare edelim ya :D. Yorumun için teşekkürler canısı.
Çok boş işler ve kişiler vardı onları hayatımdan çıkardım daha rahat ve mutluyum :) başka oyunlar oynuyorum.

Sunucuyu faction yapma kararı aldık,survival - faction - skyblock olarakta yapabiliriz. Şuanlık faction ile devam edeceğiz. Sunucu bakımdadır.

Yönetici ile admin aynı şey değil mi :p. Bakım bittiğinde gireceğim, başarılar.

Sunucu Çok güzel

sunucuya giris yapabilmek için siteden kayır ol diyor ama ortada sıte yok[DOUBLEPOST=1512408712,1512408624][/DOUBLEPOST]sunucuya giris yapabilmek için siteden kayır ol diyor ama ortada sıte yok

sunucuya giris yapabilmek için siteden kayır ol diyor ama ortada sıte yok[DOUBLEPOST=1512408712,1512408624][/DOUBLEPOST]sunucuya giris yapabilmek için siteden kayır ol diyor ama ortada sıte yok
Sunucu bakımda olduğu için.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu linkten tıklayarak girmeyi deneyin siteye.[DOUBLEPOST=1512566937][/DOUBLEPOST]
BrighTurk Web Sitesi Aktif! Artık Kayıtlar Web Sitemiz Üzerinden Yapılmaktadır!

Sitemize gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Sunucuya Sadece Play.BrighTurk.Com Adresi ile giriş yapınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl