Çözüldü BraveMert | Necati Mert #0130 | Dolandırıcı [GÜNCELLENDİ V2 :)]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MinerFeeD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 15.680
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazmasını bilmeyen, konuşmasını bilmeyen 2 cümleyi bir araya getiremeyen birisin Necati davranışlarına, hareketlerine dikkat etmeni öneriyorum 17 18 yaşındayım diyorsun fakat 12 yaşında birisi senden daha iyi türkçe biliyor gerçekten yazık.. Daha 18 yaşını doldurmamışsın ve savcılık süreç diyorsun onuda yazamıyorsun dostum bu yollar sana ters yol yakınken geri dön.
33 yaşına girmiş necati abimiz :D

Ekli dosyalar

• resim_2021-04-25_103946.png
    resim_2021-04-25_103946.png
    39,2 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaş benide dolandırmıştı. Kendisine paket satmıştım sonra verecem demişti parayı ama vermedi ve sonra engelledi. Sonra arkadaşım seni dolandırdı diyerekten tekrar ürün sattım bu arkadaşa üstelik 12 saat sesli de konuşmuşuzdur kendisi makineye aldırtmadığı için her şeyi sesli de kendisine söyledim ve sonra paramı yine vermedi. Bir arkadaşımda parayla merte linux öğretmiş üstelik parasını vermemişti. Kendisi sürekli hesap değiştiriyor. Toplamda 240 tl değerinde paket ücretini vermedi

Dekonta güvendim maalesef ki
Banada aynı şeyi yaptı bankaya gidiyom diye ss attı sonra engelledi.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar, bu Necati denen adam beni tanımasa da ben onu çok iyi tanırım. Kendini dolandırıcı sanan dejenere bir hayatsız diyebiliriz. Arkadaşı biraz araştırdım ve Facebook, İnstagram olmak üzere 2 tane sosyal medya hesabını buldum.
Ayrıca biraz daha derine inerek 1-2 arkadaşınıda(kız) buldum (Onun fakeleri mi değil mi bilmiyorum)

Eğer kendisi bana inanmayıp atmamı isterse atarım ama o zamana kadar hiçbir şey paylaşmayacağım.

(Bu bilgiler doğru mu değil mi bilmiyorum, dediğim gibi 2 tane hesap buldum ve bu hesabı bu konuya cevap vermek için açtım)

Ayrıca konuyu baştan sona okudum Necati arkadaşımız saçma laflarla kendini kurtarmaya çalışıyor, yanlış yoldasın Necati

Evet arkadaşlar, bu Necati denen adam beni tanımasa da ben onu çok iyi tanırım. Kendini dolandırıcı sanan dejenere bir hayatsız diyebiliriz. Arkadaşı biraz araştırdım ve Facebook, İnstagram olmak üzere 2 tane sosyal medya hesabını buldum.
Ayrıca biraz daha derine inerek 1-2 arkadaşınıda(kız) buldum (Onun fakeleri mi değil mi bilmiyorum)

Eğer kendisi bana inanmayıp atmamı isterse atarım ama o zamana kadar hiçbir şey paylaşmayacağım.

(Bu bilgiler doğru mu değil mi bilmiyorum, dediğim gibi 2 tane hesap buldum ve bu hesabı bu konuya cevap vermek için açtım)
Knk amerikada yaşıyorum diyor doğru mu

bir arkadaşada mc-trden aldıgı paketi türkçeleştirtip parasını ödememişti

LCTR yöneticisi enes ama mc-tr yeni üye .d inandırcıı gelmedi açıkacsı neden size inanalım gerçek enes kim olduğu belli zaten. Vales konusuda inandırıcı gelmedi .d
Sen olayı çok yanlış anlamışsın dostum :D ben orada paketi yaptığını iddia ettiği için "Ben de orada ki paketi yapan Enes'im"
anlamında dalga geçiyorum qwefhdhöofghopölfdg

İster inan ister inanma Enes garibim Vales'e ne kadar sinir olduysa onlar görecek videoya aldım diye atıp tutuyordu. Zorlarsan Vales'e falan ulaşırsan olayın doğruluğunu anlarsın zaten :D Batihost yetkilisi de vardı oradan da zorlayabilirsin❤️

Necati Mert ve yan hesapları.Ne kadar ilgiçtirki tüm forum Necati Mert adlı arkadaşın fake bir geliştirici olduğunu ve bir çok kişiyi dolandırdığını.Yabancı geliştiricilere önce jarı atın sonra parayı atarım tarzı şeyler yazdıgını (yabancı forumda) yazdıgını felan görüp bunları yazarken bir anda foruma yeni hesapların gelip Necati Mert adlı arkadaşı savunması ne kadar ironik
1619412779638.png

1619412816548.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl