Z
ZirveNetwork
Ziyaretçi
Yok ben size inanıyorum zaten yanlış anlamayın deliller ortada çünküSms yetmedi ise video link atacağım hocam
Yok ben size inanıyorum zaten yanlış anlamayın deliller ortada çünküSms yetmedi ise video link atacağım hocam
Ağa bunla o aynı şey mi değil ki yani bir kendinde düşünÇakme developer vesayire değil Sen doktorsun mesela vuruldun kendine bişi yapamıyorsun demekki oda bazı konularda yardım alıyor gayet normal
Privles#0001
tamam kasmaya gerek yok mert oğuz , sen gereken cezayı alacaksın [ortak sunucu nicklerinden de belli oluyor, leaderosda ve batihost da varsın]Daha Neyi Kanıtlıyorsun :)) Film mi? Çekiyoruz :D Anlamadım MinerFeeD Canım Kardeşim Seviyorum Seni
BraveMert#0001
Bana Ceza Verir Misin? Enes Beyhan --> LegendCraftTR Network Paketlerini Çalıp Satmak :) Ve Şirket Açan Abimiz. Emek'den Anlayan Kişiler :)tamam kasmaya gerek yok mert oğuz , sen gereken cezayı alacaksın
Privles#0001
kesinlikle çaldım , kanıtlamanı istiyorum :D ve oranın kurucusuydum çalmak mı ?DBana Ceza Verir Misin? Enes Beyhan --> LegendCraftTR Network Paketlerini Çalıp Satmak :) Ve Şirket Açan Abimiz. Emek'den Anlayan Kişiler :)
Sen zamanında bana LCTR nin FC paketini satmayı teklif etmiştin noldu şimdi anlamadım? .dBana Ceza Verir Misin? Enes Beyhan --> LegendCraftTR Network Paketlerini Çalıp Satmak :) Ve Şirket Açan Abimiz. Emek'den Anlayan Kişiler :)
Privles#0001
anammm anammm ne güzel bir haber :DSen zamanında bana LCTR nin FC paketini satmayı teklif etmiştin noldu şimdi anlamadım? .d
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!