_thread
Itemsadder gibi eklentiler bunu kolayca yapmana yol açıyor.Bu şekilde boss barım var ama buna iconlar eklemek istiyorum sanırım font deniliyor nasıl ekleniyor acaba
bossbar:
enabled: true
toggle-command: /bossbar
remember-toggle-choice: false
hidden-by-default: false
bars:
ServerInfo:
style: "PROGRESS"
color: "YELLOW"
progress: "100"
text: "Tarih: %server_time_HH:mm:ss% | Para: %vault_eco_balance% | Rol: %luckperms_prefix% | Dünya: %player_world%"
.justt_
Bence BuildByBit ya da başka sitelerden bedava, herkese paylaşılmış haritaları inceleyebilirsin. Bir çok seçenek bulunuyor, oradan senin tarzına uygun bir haritayı bizzat sen seçip indirebilirsin. Ayrıca daha fazla harita alternatifine sahip olacağın için bence en iyi yol bu senin için. Fakat özellikle BuildByBit'i öneririm çünkü orada daha güzel haritalar oluyor genelde. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi günler dilerim :)skyblock spawn atabilecek varmı bide lütfen
hangi sunucu sizin anlamadım
miosett
Spigot.ymlden falan o restart, stop veya reload mesajları ayarlanabiliyor ama eğer seni lobiye atmasını İstiyorsan Proxy configinden yapman lazımbirde mesela adam skyblockda ben skya restart attım otomatik lobiye atıp bağlantı hatası olustu fln dese oyle bısı yapılıomu
LidyaMC mi eğer oysa şuan açık değilki kral
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!