Çözüldü Böyle bossbar yapılan bir eklenti varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blokmc2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 501
  • Etiketler Etiketler
    bossbar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
velocity ve bungeecordun arasındaki fark nedir?

velocity ve bungeecordun arasındaki fark nedir?
Aralarında bir çok fark var. Fakat öncelikle ben Velocity'i tercih ediyorum ve bence BungeeCord'a göre çok daha iyi bir proxy. Çünkü BungeeCord cidden eski ve eksiklikleri olan bir proxy. Farklarına gelirsek, Velocity daha yeni ve diğer proxylere göre daha avantajlı, performansı yüksek bir proxy bence. Makineni BungeeCord'a göre daha az yorar Velocity. Ayrıca IP Forwarding daha güvenli bir şekilde yapılandırılmıştır. Gizliliğe çok önem verir. Yani kısaca güvenlik ve performans konularında BungeeCord'dan daha önde bir yazılımdır. Ayrıca BungeeCord'a nazaran Geyser ve FloodGate'i daha uyumlu bir şekilde çalıştırır. Bu da mobil oyuncuların daha rahat ve performansı yüksek bir şekilde sunucunuzda vakit geçirmesini sağlar. Fakat tek kusuru bazı eski BungeeCord eklentilerini desteklemiyor. Şahsen bu konuda ben de çok takılmıştım ve bayağı araştırmıştım. Waterfall ve Velocity arasında kalmıştım fakat Velocity çok daha kullanışlı ve performans açısından iyi bir seçenek olarak geldi bana. Yani tabii yapılandırmalar doğru yapılırsa BungeeCord'da oldukça kullanışlı bir hale getirilebilir. Fakat burda benim yorumuma dayanarak bir karar vermeyin lütfen. Elinizden geldiğince araştırın ve ona göre karar verin. Ben sadece fikirlerimi paylaştım sizle. İyi günler dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl