Çözüldü Boxpvp - skyblock - bedwars - towny gibi plugin paketlerini nasıl vds olmadan ücretsiz kurabiliriz yardım edin nolur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan swoxyfrower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 726
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aternos gibi degilmi içinden baslatmayacak miyim ya hiç bir bilgim yok ciddiyim hiç bir yerdede detaylı yok benim paketde herşey var başlat.bat kadar hepsi var
aternosa benzer tıpa tıp aynı olmaz takıldığın yerde batihostta destek talebi açarsın çözersin hemen

VDS lere uzak masaüstü adli programdan bağlanıyorsun ve kendi bilgisayarını yönettiğini gibi yönetiyorsun bata çift tıklayıp açıyorsun plugin ekliyorsun vs.
Hocam peki ücretsiz yapma şansımız yokmu kendi bilgisarima açsam bilgisarim güçlüdür VDS almadan para vermeden

Hocam peki ücretsiz yapma şansımız yokmu kendi bilgisarima açsam bilgisarim güçlüdür VDS almadan para vermeden
Eski bir bilgisayarın varsa onu sunucuya çevirebilirsin youtubede videoları var

paketi kendi bilgisayarında ücretsiz çalıştırabilirsin masa üstüne sunucu klasörünü at ve çalıştır (baslat.bat'a 2 kere tıkla)açılan cmd penceresi senin sunucu konsolun olacaktır o açık kaldıkça sunucu da açık kalacaktır oyunaysa ip kısmına localhost yazarak bağlanabilirsin arkadaşlarınında sunucuya katılabilmesini istiyorsan playitgg kullanabilirsin port açma derdiyle uğraştırmaz

NOT: sunucuyu kapatmak istediğinde konsolu çarpıya basarak değil oyun içinden yada konsoldan stop komudunu çalıştırdıktan sonra kapat ne olur ne olmaz bazen kaydetmeyebiliyor

Eski bir bilgisayarın varsa onu sunucuya çevirebilirsin youtubede videoları var
Tek bir bilgisayarim var ve gerçekten hiç bir yerde anlatım yok elinizde varsa video atma şansınız varmı yada siz anlatırsanız çok iyi olur ama VDS almadan ücretsiz olması lazım plugin kurabilecegim kaç gündür cevap bekliyorum kimse yazmıyor buraya

Tek bir bilgisayarim var ve gerçekten hiç bir yerde anlatım yok elinizde varsa video atma şansınız varmı yada siz anlatırsanız çok iyi olur ama VDS almadan ücretsiz olması lazım plugin kurabilecegim kaç gündür cevap bekliyorum kimse yazmıyor buraya
dostum bilgisayarına java kur paket ile uyumlu ardından paketi ayıkla ve klasörün içerisinden server.properties dosyasını aç orada server.port= <değer> olacak değeri kopyala ve modemin üzerinden port aç ben pek bilmiyorum o işi birde üreticiden üreticiye nasıl yapıldığı değiştiği için internetten sağlayıcı adı modemden port nasıl açılır diye ara ve server.port= <değer> deki değeri port olarak aç sonra oyuncular senin serverine ipadresin:port ile giriş yapabilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl