piiecat
vionues
Hocam benim pek bilgim yokda yani bilmiyorum sizin zamanınızı çalmak istemem ama yardımcı olmak isterseniz kendi bilgisarima adım adım kurmama yardım ederseniz çok çok sevinirimHocam arkadaşlarınızdan bilgisayarı iyi olan birisi paketi kendi bilgisayarında çalıştırırsa bence daha iyi olur port açıp girersiniz ordan onun dışında kurulum hakkında da yardım gerekiyorsa anlamadığınız yerleri ss atarsanız belki yardımcı olabilirim.
Paketin içindeki pluginler aternosda yoksa sorun çıkarır mı yada siz adım adım yardımcı olma şansınız varmı biliyorum zamanınızı alıyorum ama büyük hayalimAternos direkt rar atmaya izin vermez
ama eğer sahip olduğunuz paketle aynı sürümü seçip aternosta temiz kurulum yaparsanız ardından rar içerisindeki plugins klasörünü ve dünya klasörlerini ayıklarsanız ardından aternos > worlds kısmından ayıkladığınız dünyalari yükleyip ardından plugins plasörünü de aternos > files içerine aktarırsanız işinizi görebilir.
piiecat
hocam hayalinizse arkadaşlarınızla oyayacaksanız alın 4 gb ramli sunucu kendi aranızda bölüşün parasını işinizi görsün pluginler aternosta yoksa bazı kısımlarda sorun olurPaketin içindeki pluginler aternosda yoksa sorun çıkarır mı yada siz adım adım yardımcı olma şansınız varmı biliyorum zamanınızı alıyorum ama büyük hayalim
Çok iyi olur reis yardım edeceğini umuyorum gerçekten büyük sevap işlemiş olursunuz sağolun bekliyorum bu arada paket 500mb tuttuhocam paketi kendi bilgisayarında yapabilirsin yardım istersen ilgili videoları atabilir veya buradan destek olabilirm
Peki sunucu onerirmisiniz isim olarak ve nasıl yapabilirizhocam hayalinizse arkadaşlarınızla oyayacaksanız alın 4 gb ramli sunucu kendi aranızda bölüşün parasını işinizi görsün pluginler aternosta yoksa bazı kısımlarda sorun olur
Direk file kısmına zip olarak atıp ardından sürüm seçmeyi plugin paketinde hangi sürüm ise onu mu seçmeliyim sadece yani okadar basitmi ?batihosttan ucuza alırsınız bi tane paketi at çalıştır o kadar
piiecat
panelleri bilmiyorum nasıl çalıştığını daha ucuz oluyor ama sahip olduğun pakete göre de değişir bazı paketler içerisinde jar ile geliyor/gelmiyor kimisi dünya ile geliyor gelmiyor eğer sahip olduğun pakette bir eksik varsa onu yapman lazım herşeyi hazırsa koy başlat bide sanal bilgisayarında port açDirek file kısmına zip olarak atıp ardından sürüm seçmeyi plugin paketinde hangi sürüm ise onu mu seçmeliyim sadece yani okadar basitmi ?
Bu aternos gibi degilmi içinden baslatmayacak miyim ya hiç bir bilgim yok ciddiyim hiç bir yerdede detaylı yok benim paketde herşey var başlat.bat kadar hepsi varpanelleri bilmiyorum nasıl çalıştığını daha ucuz oluyor ama sahip olduğun pakete göre de değişir bazı paketler içerisinde jar ile geliyor/gelmiyor kimisi dünya ile geliyor gelmiyor eğer sahip olduğun pakette bir eksik varsa onu yapman lazım herşeyi hazırsa koy başlat bide sanal bilgisayarında port aç
tandstik_
VDS lere uzak masaüstü adli programdan bağlanıyorsun ve kendi bilgisayarını yönettiğini gibi yönetiyorsun bata çift tıklayıp açıyorsun plugin ekliyorsun vs.Bu aternos gibi degilmi içinden baslatmayacak miyim ya hiç bir bilgim yok ciddiyim hiç bir yerdede detaylı yok benim paketde herşey var başlat.bat kadar hepsi var
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!