Ücretli Plugin olarak AntiBotDeluxe Ücretsiz Olarak StopProxy kullanabilirsinselam arkadaşlar sunucuma bot saldırısı yapiyorlar takrar giriş yap skripti kurdum çalışıyo ama ginede çakma lobi çok lag giriyor çöküyor kimse giremiyor ve faction a ddos da atiyorlar
Cylonce#4109
Dostum, ddos meselesini hosting sahibi ile görüşmen lazım muhtemelen firewall vardır.selam arkadaşlar sunucuma bot saldırısı yapiyorlar takrar giriş yap skripti kurdum çalışıyo ama ginede çakma lobi çok lag giriyor çöküyor kimse giremiyor ve faction a ddos da atiyorlar
bu pluginleri plugins e attikdan sonra herhangi bir işlem yapcakmiyimDostum, ddos meselesini hosting sahibi ile görüşmen lazım muhtemelen firewall vardır.
Bot için önericeğim.
AntiJoinBot - AntiBotDeluxe
hayır gerek yokbu pluginleri plugins e attikdan sonra herhangi bir işlem yapcakmiyim
Cylonce#4109
Tabi ki gerek var, skript ile destekleyeceksin.bu pluginleri plugins e attikdan sonra herhangi bir işlem yapcakmiyim
on connect:
if {safewall::%player%} is not set:
if player doesn't have permission "koruma.yok":
kick the player because " &fwww.mc-tr.com &8▸ &eÜzgünüm, &7bot koruması tekrar giriş yapınız."
wait 0.3 second
set {safewall::%player%} to 1
stop
on quit:
delete {safewall::%player%}
on skript start:
delete {safewall}
bu skripti kullaniyorumTabi ki gerek var, skript ile destekleyeceksin.
Bu skript'i ekliceksin.Kod:on connect: if {safewall::%player%} is not set: if player doesn't have permission "koruma.yok": kick the player because " &fwww.mc-tr.com &8▸ &eÜzgünüm, &7bot koruması tekrar giriş yapınız." wait 0.3 second set {safewall::%player%} to 1 stop on quit: delete {safewall::%player%} on skript start: delete {safewall}
Cylonce#4109
Dostum bana göre hepsi çöp, ama AntiBotDeluxe - AntiJoinBot yukarıda ki skript AntiJoinBot içindirbu skripti kullaniyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
antibotdeluxe antijoinbot stoproxy bu pluginlerden 3 unude yukliyimmi 1i yeterlimi hangisi dağa iyi bide ?
anlamadim hiç bişey ben yukarıdaki skirpti kullanıyorum zaten bu pluginlerden hangisini kuruyim hangisi dağa iyi hepsini mi kuruyimDostum bana göre hepsi çöp, ama AntiBotDeluxe - AntiJoinBot yukarıda ki skript AntiJoinBot içindir
Antibotdeluxe ücretli bir plugin antijoinbot kuranlamadim hiç bişey ben yukarıdaki skirpti kullanıyorum zaten bu pluginlerden hangisini kuruyim hangisi dağa iyi hepsini mi kuruyim
antibotdeluxe kurduğuna eminmisin? kursan engellemesi gerekirSaldırı AnıDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
antibotdeluxe ve antijoinbot kurmama rahmen bakın böyle cokertiyolar swyi
indirdim plugins e attım başkada bişey yapmadım ama antijoinbot da kurdum tekrar giriş yap skriptide var ama ginede çökertiyorlar saatlerde kapalı kaliyor sunucuantibotdeluxe kurduğuna eminmisin? kursan engellemesi gerekir
AntiBotDeluxe ayarlarını yapdıkdan sonra firewallını aktifleştirir isen botlar ciddi ölçüde azalacaktır. Tekrar giriş yap skriptine ise bu durumda pek ihtiyaç olmayacaktır :)indirdim plugins e attım başkada bişey yapmadım ama antijoinbot da kurdum tekrar giriş yap skriptide var ama ginede çökertiyorlar saatlerde kapalı kaliyor sunucu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!