Çözüldü bot koruması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.352
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

selam arkadaşlar sunucuma bot saldırısı yapiyorlar takrar giriş yap skripti kurdum çalışıyo ama ginede çakma lobi çok lag giriyor çöküyor kimse giremiyor ve faction a ddos da atiyorlar

selam arkadaşlar sunucuma bot saldırısı yapiyorlar takrar giriş yap skripti kurdum çalışıyo ama ginede çakma lobi çok lag giriyor çöküyor kimse giremiyor ve faction a ddos da atiyorlar
Dostum, ddos meselesini hosting sahibi ile görüşmen lazım muhtemelen firewall vardır.
Bot için önericeğim.

AntiJoinBot - AntiBotDeluxe

Dostum, ddos meselesini hosting sahibi ile görüşmen lazım muhtemelen firewall vardır.
Bot için önericeğim.

AntiJoinBot - AntiBotDeluxe
bu pluginleri plugins e attikdan sonra herhangi bir işlem yapcakmiyim

bu pluginleri plugins e attikdan sonra herhangi bir işlem yapcakmiyim
Tabi ki gerek var, skript ile destekleyeceksin.

Kod:
on connect:
    if {safewall::%player%} is not set:
        if player doesn't have permission "koruma.yok":
            kick the player because " &fwww.mc-tr.com &8▸ &eÜzgünüm, &7bot koruması tekrar giriş yapınız."
            wait 0.3 second
            set {safewall::%player%} to 1
            stop

on quit:
    delete {safewall::%player%}
on skript start:
    delete {safewall}
Bu skript'i ekliceksin.

Tabi ki gerek var, skript ile destekleyeceksin.

Kod:
on connect:
    if {safewall::%player%} is not set:
        if player doesn't have permission "koruma.yok":
            kick the player because " &fwww.mc-tr.com &8▸ &eÜzgünüm, &7bot koruması tekrar giriş yapınız."
            wait 0.3 second
            set {safewall::%player%} to 1
            stop

on quit:
    delete {safewall::%player%}
on skript start:
    delete {safewall}
Bu skript'i ekliceksin.
bu skripti kullaniyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

antibotdeluxe antijoinbot stoproxy bu pluginlerden 3 unude yukliyimmi 1i yeterlimi hangisi dağa iyi bide ?

bu skripti kullaniyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

antibotdeluxe antijoinbot stoproxy bu pluginlerden 3 unude yukliyimmi 1i yeterlimi hangisi dağa iyi bide ?
Dostum bana göre hepsi çöp, ama AntiBotDeluxe - AntiJoinBot yukarıda ki skript AntiJoinBot içindir

Dostum bana göre hepsi çöp, ama AntiBotDeluxe - AntiJoinBot yukarıda ki skript AntiJoinBot içindir
anlamadim hiç bişey ben yukarıdaki skirpti kullanıyorum zaten bu pluginlerden hangisini kuruyim hangisi dağa iyi hepsini mi kuruyim

antibotdeluxe kurduğuna eminmisin? kursan engellemesi gerekir
indirdim plugins e attım başkada bişey yapmadım ama antijoinbot da kurdum tekrar giriş yap skriptide var ama ginede çökertiyorlar saatlerde kapalı kaliyor sunucu

indirdim plugins e attım başkada bişey yapmadım ama antijoinbot da kurdum tekrar giriş yap skriptide var ama ginede çökertiyorlar saatlerde kapalı kaliyor sunucu
AntiBotDeluxe ayarlarını yapdıkdan sonra firewallını aktifleştirir isen botlar ciddi ölçüde azalacaktır. Tekrar giriş yap skriptine ise bu durumda pek ihtiyaç olmayacaktır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl