BossPlugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VoltiPlays

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
22

Discord:

VoltiPlay#1737

Başlıkta belirttiğim gibi düzgün kullanışlı ve özellikle "LAG YAPMAYAN OPTİMİZE SORUNU OLMAYAN" bir boss plugini aramaktayım, Epic Bosses pluginini alacaktım fakat paypal duruma engel oldu.

Paralı parasız hiç farketmez yeter ki satın alabileceğim bir yer ve güvenilir bir yer olması önemli.

Her türlü önerinize açığım şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

CustomBosses ve MythicMobs pluginlerini biliyorum ve pek hoşuma gitmedi bazı problemleri var ve custom bosses plugininn optimize problemi var ne yazık ki onuda belirtmek isterim.

MythicMobs adamdır

paypal istiyor dediğim gibi düzenle yapıp gönderdim ama görmediniz sanırım başka alternatif var mı :D
Paypal hesapları açabilirsiniz diye biliyorum hemen bir araştırma yapayım;

Bu videolar işine yarayacaktır.

Paypal hesapları açabilirsiniz diye biliyorum hemen bir araştırma yapayım;

Bu videolar işine yarayacaktır.​

Yıllar önce paypal yasaklanmıştı hesabım var fakat para transferi vb. şeyler yapılmıyor diye biliyorum şuan ki durum nedir bilmiyorum

Türk yapımı bir kaç hatası var bununda dışında temiz ve kullanışlı bundan başka piyasada boss eklentisi varmı sağlam bilemeyeceğim .
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Onun dışında şunlarda var fakat 1.12 ve üstü sunucular için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak zamanında kullandığım EpicBosses çakması
.

Merhaba, aşağıda olan eklentiyi incelebilirsin.

Merhaba, aşağıda olan eklentiyi incelebilirsin.
Bu spigotta falan neden sadece paypal acaba :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl