Bulundu Boss Plugini Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İES-Alperen

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
15
Minecraft
Alperen99

Discord:

Alperen99#3964

Boss plugini arıyorum kendi bossumuzu oluşturabilecek ondan sonra o bossun canını düşen itemlerini onların oranlarını efenim işte özelleştirilebilir bir şey arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir

1.8.x 1.16.x desteği bulunuyor ve bahsettiğiniz üzere her şeyi ayarlanabiliyor. Ancak ücretli bir eklenti.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

MythicMobs Kullanabilirsiniz

MythicMobs en iyisi en ayrıntılısı ama çok ayrıntı girmen uğraştırır ve araştırmayı bolca yapman lazım tabi kaltieli bir boss yapacaksan

Boss plugini arıyorum kendi bossumuzu oluşturabilecek ondan sonra o bossun canını düşen itemlerini onların oranlarını efenim işte özelleştirilebilir bir şey arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir
Proomp#9980 eklerseniz yardımcı olayım.

MythicMobs Kullanabilirsiniz
MythicMobs en iyisi en ayrıntılısı ama çok ayrıntı girmen uğraştırır ve araştırmayı bolca yapman lazım tabi kaltieli bir boss yapacaksan
MythicMobs pluginini yabancılarım yaptığı tanıtımlarla izledim binevi yazarak o bossu yapıyorlar kod yazma gibi ayrıntısı bayağı fazla efenim işte oran moran hızı ayarlanabiliyor hani ben yaparım sorun değil ama o ayrıntısı...

Hala arıyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl