İES-Alperen
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- Alperen99
Discord:
Alperen99#3964
Alperen99#3964
slashedskull
Bu plugine Göz Atabilirsiniz.Boss plugini arıyorum kendi bossumuzu oluşturabilecek ondan sonra o bossun canını düşen itemlerini onların oranlarını efenim işte özelleştirilebilir bir şey arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir

proomp
Proomp#9980 eklerseniz yardımcı olayım.Boss plugini arıyorum kendi bossumuzu oluşturabilecek ondan sonra o bossun canını düşen itemlerini onların oranlarını efenim işte özelleştirilebilir bir şey arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir
Alperen99#3964
Ücretli ama 40 lirasına değer gibi geliyor tam emin olmak ama her zaman en iyisi1.8.x 1.16.x desteği bulunuyor ve bahsettiğiniz üzere her şeyi ayarlanabiliyor. Ancak ücretli bir eklenti.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Alperen99#3964
MythicMobs Kullanabilirsiniz
MythicMobs pluginini yabancılarım yaptığı tanıtımlarla izledim binevi yazarak o bossu yapıyorlar kod yazma gibi ayrıntısı bayağı fazla efenim işte oran moran hızı ayarlanabiliyor hani ben yaparım sorun değil ama o ayrıntısı...MythicMobs en iyisi en ayrıntılısı ama çok ayrıntı girmen uğraştırır ve araştırmayı bolca yapman lazım tabi kaltieli bir boss yapacaksan
Alperen99#3964
1.11 - 1.12 arası attığın plugin benim sunucu sürümü 1.16.1 :PBu plugine Göz Atabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.11 - 1.12 arası attığın plugin benim sunucu sürümü 1.16.1 :P
slashedskull
Bence de ücretine göre iyi bir eklenti, şahsen kullanıyorum bir sorun yaşamadım.Ücretli ama 40 lirasına değer gibi geliyor tam emin olmak ama her zaman en iyisi
Alperen99#3964
Kendimiz yapabiliyorsak istediğimiz gibi boss kullanılır sanırım 15 tane boss'u kaldırabilirse zaten sorun olmazBuna bakar mısın ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ascribad
Hala arıyor musunuz?Boss plugini arıyorum kendi bossumuzu oluşturabilecek ondan sonra o bossun canını düşen itemlerini onların oranlarını efenim işte özelleştirilebilir bir şey arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!