Çözüldü BookNotification ( json) - Kitap Sayfasına Tıklanılabilen yazı ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

öfkelisuskun

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
BayEness

Discord:

bayeness_

Öncelikle plugin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Benim isteğim açılan kitap sayfasına üzerine tıklanılabilen bir yazı, yani sayfada mesela, Discord adreresine gitmek için TIKLA! diye bir şey olucak ama "TIKLA!" yazısına tıkladığımızda link açılacak gibi veya, Yardım almak için, [yardım] diye bir yazı olacak "[yardım]" yazısına tıklandığında menü açılacak...
Anlayamadım ben json işlerinden anlayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
1643932669951.png

Plugin sitesinde bu şekilde gösteriyor;
1643930925642.png

Ama ben kodu yazdığımda olmuyor yani çalışmıyor.
1643931585337.png

1643931757580.png

Öncelikle plugin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Benim isteğim açılan kitap sayfasına üzerine tıklanılabilen bir yazı, yani sayfada mesela, Discord adreresine gitmek için TIKLA! diye bir şey olucak ama "TIKLA!" yazısına tıkladığımızda link açılacak gibi veya, Yardım almak için, [yardım] diye bir yazı olacak "[yardım]" yazısına tıklandığında menü açılacak...
Anlayamadım ben json işlerinden anlayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 197500

Plugin sitesinde bu şekilde gösteriyor;
Ekli dosyayı görüntüle 197497
Ama ben kodu yazdığımda olmuyor yani çalışmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 197498

Ekli dosyayı görüntüle 197499
Eklentiyi test edip 15 dakikaya tekrar yazacağım.

Eklentiyi daha önce kullanmadım fakat tahminimce json kısmını bu şekilde düzenlersen tıklama ile komut yazdırarak menü açtırabilirsin oyuncuya.

Kod:
" {"extra":[{"color":"red","italic":true,"text":"Yardım"}],"clickEvent":{"action":"run_command","value":"/yardım"}} "

Değiştireceğin kısımları anlamışsındır umarım.

Eklentiyi daha önce kullanmadım fakat tahminimce json kısmını bu şekilde düzenlersen tıklama ile komut yazdırarak menü açtırabilirsin oyuncuya.

Kod:
" {"extra":[{"color":"red","italic":true,"text":"Yardım"}],"clickEvent":{"action":"run_command","value":"/yardım"}} "

Değiştireceğin kısımları anlamışsındır umarım.
Oraya yardım menüsünün komutunu yazmam ile alakası yok zaten komple bu komutu girdiğimde sayfa açılmıyor.
Yani komple bu komutu girince sayfa açılmıyor eror veriyor üstteki gösterdiğim ss lerde ki gibi.

Son düzenleme:
Oraya yardım menüsünün komutunu yazmam ile alakası yok zaten komple bu komutu girdiğimde sayfa açılmıyor.
Yani komple bu komutu girince sayfa açılmıyor eror veriyor üstteki gösterdiğim ss lerde ki gibi.
başındaki ve sonundaki tırnak işaretlerini kaldırmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl