KenreaS
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 21
- Minecraft
- KenreaS
Discord:
kenreas
Selamlar. Bu sene sözelden üni sınavına girdim ve beklediğimin altında da olsa tercih yapmaya niyetliyim. Hocalarla görüştüm 4 yıllık bölümler için, tarih, coğrafya, tde gibi bölümler çok rahat geliyor çoğu ünide. ama malum bu bölümlerin önü açık olmadığı için tercih etmekten çekiniyorum. Dershanedeki hocam istersen 2 yıllık alan lojistik veya anestezi gibi bölümleri seçebilirsin onların iş imkanı kesinlikle daha iyi dedi. Lakin ben 2 yıllık okumak istemiyorum, okuyacaksam da düzgün bir bölüm istiyorum, araştırırken reklamcılık/halkla ilişkiler bölümlerine denk geldim. Bu bölümlerden özellikle reklamcılığın önünün açık olduğunu duydum.
En azından 4 yıllık reklamcılık bölümünde okusam daha iyi olur diyorum, siz ne diyorsunuz? 4 yıllık reklamcılık mı yoksa 2 yıllık lojistik/anestezi gibi bölümler mi? Başka önerilere de açığım, kendimi geliştirebileceğime inanıyorum ama 4 yılın sonunda aç kalmak da istemiyorum.
Sözel 198k
Tyt 590k
En azından 4 yıllık reklamcılık bölümünde okusam daha iyi olur diyorum, siz ne diyorsunuz? 4 yıllık reklamcılık mı yoksa 2 yıllık lojistik/anestezi gibi bölümler mi? Başka önerilere de açığım, kendimi geliştirebileceğime inanıyorum ama 4 yılın sonunda aç kalmak da istemiyorum.
Sözel 198k
Tyt 590k