Rehber [Bölüm 1] Spigot İleri Seviye Partikül Oluşturma Rehberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Duyuru

Selamlar herkese tekrardan. Partiküllerin rotasyonları için "Rotasyon Matrisleri" konusu öğrenilmeli. Bunun için de ilk önce bu konuyu anlatacağım. Ufak bir matris bilgisi öğrenmiş olacaksınız. Ondan sonra ise şekillere geçeceğim. Herkese iyi forumlar.

Ellerine sağlık çok bilgilendirici bir konu bunu bloklarla da yapabiliriz aslında partikül yerine bloklar çok şık duracak bence büyü pluginleri v.s için gayet şık.

Ellerine sağlık çok bilgilendirici bir konu bunu bloklarla da yapabiliriz aslında partikül yerine bloklar çok şık duracak bence büyü pluginleri v.s için gayet şık.

Bak aklıma süper bir fikir geldi. Teşekkür ederim ?

İnanılmaz. İnşallah kendini durmadan geliştirir ve bu işten sıkılmazsın çünkü bir cevher olduğunu düşünüyorum. Sadece Minecraft ile de sınırlı kalmamanı diliyorum çünkü Java bildiğin gibi en popüler yazılım dillerinden biri her alanda bir parmağı var. Bu işi tam anlamıyla kavrarsan çok güzel yerlere imzalar atabileceğini biliyorum. Kolaylık dilemiyorum çünkü bu tecrübeyi kolayca elde edemezsin. Mutlu olmanı diliyorum. İyi günler dilerim.

İnanılmaz. İnşallah kendini durmadan geliştirir ve bu işten sıkılmazsın çünkü bir cevher olduğunu düşünüyorum. Sadece Minecraft ile de sınırlı kalmamanı diliyorum çünkü Java bildiğin gibi en popüler yazılım dillerinden biri her alanda bir parmağı var. Bu işi tam anlamıyla kavrarsan çok güzel yerlere imzalar atabileceğini biliyorum. Kolaylık dilemiyorum çünkü bu tecrübeyi kolayca elde edemezsin. Mutlu olmanı diliyorum. İyi günler dilerim.

Yorumun beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim ?

Başarılı bir anlatım. Böyle bir içeriği Türkçe olarak sunmak takdir edilesi. Matematiği kötü arkadaşlar için daha basit olarak bu kütüphaneyi önerebilirim :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

evet, spring ile rest api yazarken bende böyle uçmalı kaçmalı matematikli şeyler deniyorum genelde. ayrıca patronum yan monitörümde akasya duragı yerine bu konuyu görünce sevinçten havalara uçacak eminim!

evet, spring ile rest api yazarken bende böyle uçmalı kaçmalı matematikli şeyler deniyorum genelde. ayrıca patronum yan monitörümde akasya duragı yerine bu konuyu görünce sevinçten havalara uçacak eminim!

İyi eğlenceler.

Konu gayet güzel, anlatım ve örnekte gayet güzel. Evet gerçekten dediğin gibi matematik her şekilde insanın karşısına çıkıyor, lise hayatım boyunca sürekli uyuyarak vakit geçirdiğim için ilk kez pişman oldum. Devamının takibini sağlamaktayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl