Tasarım BlueTürk - Reklam Gif Tasarımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloody

Poseia - Leader
Elmaslar
513
Discord İzni
Minecraft
Bloody

Discord:

Bloody#6666

S8xedM.gif

Bu tarz daha fazla tasarım için;
Mono#4626

sunglasses

gelişir

Geliştirilmeli, hep aynı effect kullanılmış.

Geliştirilmeli ve düşük kalmış.

Geliştirilmeli ve düşük kalmış.
Sizce ne yönden düşük kalmış? Geliştirmekten kastınız nedir? Eleştiri yapmak için yorum atıyorsunuz. Attığınız yorumsa 10-20 byte'dan öteye geçemiyor.

Sizce ne yönden düşük kalmış? Geliştirmekten kastınız nedir? Eleştiri yapmak için yorum atıyorsunuz. Attığınız yorumsa 10-20 byte'dan öteye geçemiyor.
Birisini kötülemek için yorum atmıyorum, yanma efekti ile yapılan yazılar düşük kalmış daha farklı şeyler olabilirdi açısından.

Birisini kötülemek için yorum atmıyorum, yanma efekti ile yapılan yazılar düşük kalmış daha farklı şeyler olabilirdi açısından.
İşte biraz genişletirseniz farklı şeyleri veya düşük kalmış ifadesini; diğer tasarımcı arkadaşlar olsun, bu arkadaş olsun yorumunuzdan bir nebze olsun yararlanabilir.

İşte biraz genişletirseniz farklı şeyleri veya düşük kalmış ifadesini; diğer tasarımcı arkadaşlar olsun, bu arkadaş olsun yorumunuzdan bir nebze olsun yararlanabilir.
Anladım, öneriniz için teşekkürler.

Biraz daha geliştirilirse çok güzel bir çalışma olur ki şahsen bu çalışmayı baya bir beğendim ;) <3

Yazıdaki neon olayı zaten en yaygın, en klasik stil. Buna rağmen tüm yazılarda aynı efekti kullanmışsın. Alevler de temp olmasına rağmen gene aynı şeyleri kullanmışsın. Ben çok bi' emek göremiyorum burada şahsen. Gördüklerinin dışına çıkmaya çalış, farklı şeyler kat tasarımına. Ayrıca benim bildiğim isme uygun konsept tasarlanır, en azından mavi bir tema beklerdim.

Fena gözükmüyor geliştirilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl