Propenthia#0046
Sizce ne yönden düşük kalmış? Geliştirmekten kastınız nedir? Eleştiri yapmak için yorum atıyorsunuz. Attığınız yorumsa 10-20 byte'dan öteye geçemiyor.Geliştirilmeli ve düşük kalmış.
Birisini kötülemek için yorum atmıyorum, yanma efekti ile yapılan yazılar düşük kalmış daha farklı şeyler olabilirdi açısından.Sizce ne yönden düşük kalmış? Geliştirmekten kastınız nedir? Eleştiri yapmak için yorum atıyorsunuz. Attığınız yorumsa 10-20 byte'dan öteye geçemiyor.
İşte biraz genişletirseniz farklı şeyleri veya düşük kalmış ifadesini; diğer tasarımcı arkadaşlar olsun, bu arkadaş olsun yorumunuzdan bir nebze olsun yararlanabilir.Birisini kötülemek için yorum atmıyorum, yanma efekti ile yapılan yazılar düşük kalmış daha farklı şeyler olabilirdi açısından.
Anladım, öneriniz için teşekkürler.İşte biraz genişletirseniz farklı şeyleri veya düşük kalmış ifadesini; diğer tasarımcı arkadaşlar olsun, bu arkadaş olsun yorumunuzdan bir nebze olsun yararlanabilir.

Bloody#6666
Geliştirilmeli ve düşük kalmış.
1. Olarak aynı efekti sadece 2 kısımda kullandım onların dışında diğer hiçbir efekt aynı değil dikkat ederseniz.Geliştirilmeli, hep aynı effect kullanılmış.
Belirttim (:1. Olarak aynı efekti sadece 2 kısımda kullandım onların dışında diğer hiçbir efekt aynı değil dikkat ederseniz.
2. Olarak düşük kalan yeri belirtirseniz bir daha bu hataya/hatalara düşmem.
@BloodyBirisini kötülemek için yorum atmıyorum, yanma efekti ile yapılan yazılar düşük kalmış daha farklı şeyler olabilirdi açısından.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!